Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tea heaven.

September är här, hösten är på ingång och jag känner bara att JA LÅT OSS DRICKA TE. Vi promenerade till den stora matbutiken idag just för att köpa något annat te än Lipton. Och jag hade nog kunnat stå där hur länge som helst och välja bland alla sorterna. Tillslut valde vi två var och jag tänkte att jag kan få köpa en ny i veckan… FAST när man tänker på det är inte te egentligen så dyrt. När man går på café betalar man nästan samma pris för EN kopp te som man betalar för ett paket i butik som har 15-20 påsar.

Dessa blev det i alla fall…
IMG_0705.JPGYogiteas choco-chili, något vitt te som enligt T inte var gott (hans val…) plus mina två Pukka-teer, Three Ginger och Love (kamomill och lavendel typ).

IMG_0707.JPG
Cravar fortfarande kaffe då och då. Men med hösten så känns te rätt okej och med det enorma utbudet av teer känns det också okej!

Godnatt från te-nörden Jennifer som ser fram emot att gå till biblioteket i morgon och låna tiotalet böcker…

FÖLJ:

7 svar

    1. Jag har druckit ingefärsteet tidigare och älskar det, rätt stark ingefärssmak! Love var rätt milt och harmoniskt – perfekt på kvällen :)
      Kraam

    1. Japp, fick sluta med kaffe pga magen! Men om den blir stabil igen kommer jag förmodligen återgå… Det är ju också så mysigt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.