Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Livet i Finland.

Ja ni ser förmodligen mönstret? Så fort jag har sällskap i form av en man att krama och pussa på så tenderar blogginläggen att bli färre… Lovar bättring på den fronten. Vill trots allt dokumentera det exotiska livet i grannlandet! Ärligt talat känns det rätt häftigt att liksom “bo” här litegrann. Det finns liksom skillnader man inte tänkt på, saker man inte vet om och så vidare. Lite som att uppleva vilken annan ny kultur som helst, nåja nästan. Till exempel spelautomaterna som finns i alla matbutiker!! Där kan man ställa sig och spela när man handlat, och folk gör det, och alla pengar går till välgörenhet. Fortsättning följer på temat Finland…

Läs också: Faraway Finland en podcast om Finland, på svenska

Haft ett par bra dagar med plugg och sånt här i Åbo. Kvällssolen hälsar på oss om vi har tur. Jag blir ju alldeles förtrollad av solnedgångar vet ni ju.

IMG_0692.JPG

Mer än jag saknat min Mumin har jag saknat att titta på Parks om kvällarna (haha). Hett tips på bra serie: Parks and Recreation. Det är samma producent som Broad City jag och Emma tittade på: Amy Poehler. Helt fantastisk den kvinnan! Och är lite kär i serien som sådan.

Sitter just nu här och dricker rooibos-te med smak av jordgubb och grädde. Ska kasta mig in i en filmrecension för min engelskakurs och förbereda inför ett seminarium i min litteraturvetenskaps-kurs i morgon. Yes tänkte försöka läsa det också den här terminen, med lite planering ska det nog gå fint!

IMG_0695.JPG

Puss!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.