Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Godmorgon från båten.

Godmorgon på er! Jag har sovit så jäkla bra här på färjan till Åbo. Vilket skämt att jag var rädd för att bli sjösjuk?! Man märker ju inte att man är på en båt :-) Förutom att det rör sig ytterst lite och gör så att man somnar som en lugn liten bebis. Tjugo i sju väckte de mig i högtalarna och fick lite bråttom när de sa att de börjat städa hytterna…

Jag va dessutom själv i min hytt som hade kunnat ha tre personer till! Men jag gissar att sträckan Stockholm-Åbo inte är särskilt busy dessa dagar, det är åtminstone inte fullt.

IMG_0682.JPGIMG_0678.JPG

Jag vill sova på en färja igen – så himla mysigt är det! Och rädd var jag inte heller. Jag menar, det skulle vara lätt att bli i sin lilla hytt utan fönster helt ensam…

Häpp hörni, framme i Finland nu! Vi hörs sen.

FÖLJ:

2 svar

 1. Hej!
  Lite nyfiken på om det är en Fjällrävenryggsäck du har?
  Kollat på såna länge nu och funderar på att slå till. Har du haft din mkt?
  Bra blogg!
  Kram

  1. Hej Anna. Guuud ja som jag har använt min! Köpte den innan NZ och där blev den flitigt använd till Skolan och för weekends och vandringar! Sen följde den med på resa genom Australien (inte smartast med vit ryggsäck) och senare till indien. Lämnade den hemma när jag åkte till Tyskland men saknade den och tog med den när jag hälsade på i Sverige igen. Jag älskar att ha en ryggsäck för det är så mycket skönare att bära om man har en del grejer. Tycker fjällräven rymmer allt man behöver bra! Så japp den är värd sitt pris. Gillar den enkla designen. Dock tycker hela Norden likadant så här är de ju väldigt vanligt förekommande ;) jag köpte min vita när de hade en “special edition for the Arctic fox”.
   Vilken färg funderar du på? Finns ju så många fina.
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.