Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hjalmar och jag.

Alltså hörni, jag har haft en så fin helg och fin söndag! Kan liksom inte beskriva hur härligt det är att hänga med Emma Hjalmarsson! Och Stockholm visade sig från sin absolut bästa sida. Hen vet liksom hur hen ska charma mig med fin väder och att spela Håkan på första caféet jag går in osv. Njutit av god mat, massor av caféhäng och gött prat om livet, vänner, kärlek, framtid, dåtid och allt sånt därnt!

Vi började vår söndag med supersmoothie i sängen framför Broad City, askul serie. I smoothien hade Hjalmar banan, frysta jordgubbar, fryst spenat och vaniljyoghurt. Sedan satt vi på Kaffeverket och jag planerade min vecka, nu har jag pejl på plugget och känner mig lugn! Efter vår parklunch promenerade vid längs Kungsholmen, njöt av den varma solen och studerande alla andra som gjorde detsamma.
IMG_0630.JPGIMG_0657.JPGIMG_0655.JPGIMG_0659.JPGSååå mycket kärlek!

Och så vackra vyer!IMG_0646.JPGIMG_0650.JPGIMG_0664.JPG

Lämnar nu Stockholm och en magisk måne i en magisk solnedgång!

IMG_0666.JPGIMG_0669.JPG
Och exakt i denna stund sitter jag faktiskt just påstigen på färjan, på golvet innanför dörren. Jag insåg med ett par hundra meter kvar till färjeterminalen att jag var SUPERSEN. Läste i samma stund online att man rekommenderas komma till terminalen 1-1.5 timmar innan avgång, jag kom tjugo minuter innan dvs. tio minuter innan incheckning stänger. Haha living on the edge lite här, som alltid. Nu satt jag mig ner för hissarna var galet upptagna och jag är så svettig efter min powerwalk från Slussen till Vikingline. Men jag är här och hoppas att jag inte blir åksjuk och att jag kan sova och att det går snabbt och att jag får kasta mig i armarna på min lilla Mumin snart!

Berätta hur er helg var? Hoppas för övrigt att jag har wifi här, då hörs vi säkert sen. Puss på er!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.