Jennifer sandström

Tankar om olika dejtingsidor.

Sponsrat inlägg

Det här är den årstiden på året då flest singlar önskar att de hade någon att kura ihop sig i soffan med. Det är höst, snart vinter, och ensamheten som singellivet innebär blir plötsligt väldigt påtaglig. Det är i alla fall min erfarenhet från mitt tidigare singelliv. Jag har dock alltid dejtat som mest på våren? Oh well, livet ni vet, svårt att styra över.

Det kan även vara svårt att hitta någon om man verkligen längtar efter kärleken. Som den gamla klyschan säger, när du minst anar det… Jag vill dock inte spä på den klyschan utan jag tror att det visst finns sätt att hitta någon! Om du bara gått ut på krogen utan vidare resultat – ja då är det kanske dags att testa en annan strategi? Till exempel online dejting. Jag tror inte att det är något för alla – men jag tror att det är värt ett försök. Och om man väl provat att nätdejta på någon dejtingsida och det inte fungerar, samt om man absolut tröttnat på krogen, då kan man prova ett annat bra dejting-tips som jag skrivit om tidigare.

Jag vill dock ge en heads-up för att det finns olika kanaler för att “dejta online”. Twitter kan vara effektivt och många äldre träffas idag via simpla spel-appar där man möter varandra och en chatt-funktion finns tillgänglig. Att dejta på nätet behöver alltså inte vara begränsat till typiskt klassiska dejtingsidor. Men att faktiskt signa upp sig på en dejtingsida med mål att träffa någon är väldigt vanligt idag – enligt Expressen var det till exempel 2014 omkring 3.5 miljoner registrerade användare på olika dejtingsajter i Sverige. I artikeln nämns också en studie av University of Chicago som visat på att dem som träffats över internet är nöjdare med relationen och att de inte separerar lika ofta som andra par. Intressant!

Det är dock en inte enbart positiv utveckling som har gjort det lättare för singlar att träffa sin drömpartner. Att nätdejtandet har ökat och genom att allting är så lättillgängligt nuförtiden har såklart bidragit till en negativ aspekt av det. Ett exempel är det idag finns en typ av sida som enbart fungerar som en otrohetssajt – och fler och fler av denna sort dyker upp. Ni vet vad de innebär? En plats där gifta/i förhållanden reggar sig för att.. Orden fastnar i halsen på mig – vara otrogna. Sjuka jävla värld. Så känner jag för det.Dejting och otrohet är ingen vidare bra kombination. Jag förstår att kärleken kan dö och att man oavsiktligt kan börja intressera sig för någon annan, men att aktivt ta det valet? Sen tycker jag som vanligt att lögnerna i det hela är det värsta. Kräks på det. För ett par år sedan skrev jag ett öppet brev till alla otrogna här på bloggen som blev ganska poppis – ett laddat ämne det där.

Men för er som inte är upptagna och som suktar efter kärlek – fritt fram och kör hårt, det finns stort utbud av dejtingsidor på nätet för alla!

Denna publicering är framtagen tillsammans med Dejtingkungen som gör det lättare för alla att jämföra den uppsjö av olika dejtingsidor som finns där ute idag.

Någon som har erfarenhet på ämnet? Kanske egen dejting-historia via någon dejtingsida? Dela med er!

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag hade en profil på en dejtingsida i några år. En ganska liten sida. Men god nog att hitta fina killar. Bra killar som passade mig, skrev mycket pch ledde till någon fika. Men inget mer. Så efter ett tag, några månader innan jag skulle fylla 25, ägnade jag mig pt skolan, att precis ha flytta till Jkpg och bo centralt med massa vänner nära.

    Och se en kväll i juni vandrade min Joel in i livet. Och visst, det tog oss ( månader att bli tillsammans, men vi firar 2 år den 17/11 och förlovade sen 15/5. Så det kan gå utanför sidorna på nätet med, men jag har många vänner som träffats där. Så kul!!

    1. Så det var lite som klyschan – när man slutar “bry sig” eller jaga och när man minst anar det? Fint att läsa. Tack för att du delar med dig :) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.