Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Find the beauty.

Hallå och godmorgon fredag och fina fredagshumör! Se så vacker morgon här i Finland det var!

  
I morse blev jag nästan rädd av klockan när den ringde 06.15. Och det var första morgonen på hur länge som helst som jag vaknade direkt – utan att snooza! Sen låg jag kvar ungefär tio minuter istället för tjugo. Helt klart ett framsteg! Mitt bästa sätt för att tvingas vakna är dock att jag 30 minuter innan frukost äter ett piller som ska vara bra för magen (om man har typ lite magkatarr) – vilket innebär att jag måste göra det så tidigt som möjligt för att kunna gå upp och äta frukost. N annan sak för att kvickna till är att måsta ta tempen för naturalcycles – bör göras innan man kliver upp och innan man druckit något (pga känsligheten för temperatur).
Vill verkligen bli en sån person som vaknar och kliver upp direkt! Sen på helgen unna sig en längre vaken stund under täcket!

Vi är snart där.

   
Musklerna värkte lite idag, från lätt styrkepass i förrgår och spinning igår. Och så promenerade jag till jobbet – så skönt även in det var kallt! Ett par minusgrader. Som sagt, så vackert dock!

 

Igår funderade jag på hur jag ska finna skönheten i de kala träden som blir allt fler och fler. Lära mig att se det vackra i en vinter utan snö. Det känns som årets utmaning? Är ni på?

Lyssnade förresten på väg till jobbet på fantastiska Tilde De Paula Eby som var med i Värvet härom veckan. Skulle vilja vara kompis med henne alltså! Känns så skönt att hon är så jädra positiv och samtidigt pratar om ångest, om hur känslig hon är och att terapi är sjukt bra. Jag gillar henne alltså. Bra kvinna! 

Trevlig fredag och helg på er! Ska ignorera min trötthet (är inte farligt att vara trött som är alla småbarnsföräldrars mantra) samt släppa stressen över stöket hemma och att jag måste packa, resa osv. PUSS!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.