Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Lördagsmorgonträning.

Här sitter jag på golvet och dricker smoothie. Så som man bör efter gymmet, sitta på golvet alltså. Big no no att sätta sig i soffan med kläder som man tränat i. När jag var yngre fick jag även panik om någon satt eller la sig i sängen med vanliga kläder på och gjorde absolut inte själv det. Jag har blivit latare på den fronten med åren – tror jag lärde mig när mina bostadsförhållanden blev mindre och mindre, och man plötsligt gjorde mer eller mindre allt i sängen: pluggade, åt, sov, sov på film.

Så nu kan jag lägga mig med kläder på i sängen. Men helst ska det vara kläder som är rena eller som man till exempel inte suttit på en buss med. Små fix-idéer man har för sig alltså. Eller lite pedantiskt rättare sagt. Har massor av andra grejer, hatar att gå på ett smutsigt golv eller en badrumsmatta som inte är ren efter att ha duschat.

Det pedanta i mig kommer från min far. Mannen som gärna sköljer/torkar av typ en cola-burk innan han öppnar den. Ja, fräscht, ja visst – men tror de flesta inte gör det?

Photo on 31-10-15 at 11.20 #2

Hur som helst, var egentligen inte alls detta jag hade på huvudet.

Gick upp klockan 8 idag för att gå till gymmet! Var med på hälften av ett grupp-pass men avslutade pga. klassen fick i sista minuten bli ihopslagen med en annan så det var väldigt crowded och lite övningar som jag inte tänkt mig och som mina knän inte gillade. Gymmade lite istället. Och känns så sjukt bra att vara tillbaka på ett gym och ha ett träningskort här i Finland!!

Vad tycker ni förresten om vår hyll-modul på bilden? Till vänster har vi tvn. Och man kan bygga ihop den lite som man vill, IKEA PS 2014 heter den. Vi är inte helt övertygade – men tycker alla tv-möbler är så fula…

Ha en fin lördag hörni! Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.