Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Paniken när servern kraschar.

Hejhej på er!

Som många av er kanske har märkt har bloggen legat nere hela dagen. Fick meddelandet från min privata och bästa IT-tekniker (min bror) i eftermiddags och fick halvt (nej helt) panik. Tydligen har servern utan någon förklarlig anledning – en server som ligger hos vad vi trodde var ett tryggt och säkert företag (pga använts för ett företag också). Men tydligen inte.

Bad news? Alla inlägg från 20:e oktober är borta (haha, jag vet, bara en vecka..) Men ändå, i min lilla värld är det KATASTROF.

Photo on 28-10-15 at 20.55

Good news? Alla inlägg går att komma åt via Googles cache. Även om det innebär massa copypastande och lite jobbigt jobb. Min bror fick dock jobba 5 timmar i panik för att återställa 4 hela hemsidor – så han ska ha fett med credd och jag ska sluta klaga!

Photo on 28-10-15 at 20.55 #2

Så snart ska även de tidigare inläggen vara återställda och allting vara normalt igen!

Får se om kommentarerna går att återställa.

Men hur ironiskt är det att när jag bloggar som mest så kraschar hela servern??

Egentligen är jag supertrött, gick upp halv sju och har precis kommit från gymmet (mer om det senare, så excited) men känner  mig ändå väldigt tacksam, pga DETTA nedan på bilden, boyfriend som just serverade köttfärssås och spaghetti.

Photo on 28-10-15 at 20.58

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.