Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Svar från Jennifer 2013

Hej Jennifer från 2012,

Det är än idag fantastiskt att minnas tillbaka till min Nya Zeeland-saga. Det går nog inte en dag utan att den fladdrar förbi i mina tankar om så bara för en sekund. Och ja, allting var så vackert. Alla hejdån skar i hjärtat och visst tappade jag andad när jag såg han jag blev kär i gå hand i hand med någon annan – men allting skulle ha sin gång. Jag torkade mina tårar och jag fick ett fantastiskt äventyr i Australien innan jag åkte hem till Sverige igen. Australien är fantastiskt på alla sätt och vis! Från Cairns till Melbourne på fem veckor.

Att hålla kontakt med vännerna från NZ är tufft, och klumpen i magen växer när jag påminns om det. Jag önskar jag kunde träffa alla godingar igen, eller åtminstone ha tid att skypa med dem. Gaby håller jag fortfarande kär och kontakt med, Martin också – enklast eftersom de är svenskar. Men det är något jag har lärt mig, jag kommer möta många otroliga människor längs vägen och det finns tyvärr inte plats eller tid för alla att vara vänner man hörs med kontinuerligt. Kanske vi ses om några år och då kommer det var fint som det är i alla fall. Man behöver inte prata med alla hela tiden, vänskapsband finns i min erfarenhet kvar om de är värda att behålla.

Våren i Sverige var vacker, du hade rätt Jennifer. Jösses vad vi slet med uppsatsen och jösses vad mysiga stunder vi hade. Och kär råkade jag bli en liten stund också. Jag har aldrig skrivit så många och så långa sms tidigare i mitt liv. Vi började även skriva på en bok ihop – det känns rätt avlägset nu men det var en fin tid som även den skulle ha sin gång.

Europaresan? Ja visst finns den fortfarande i mina tankar och drömmar. Men någon hade andra planer för mig, Indien dök upp och jag kunde inte tacka nej.

Träningen råkar jag också faktiskt ha tagit tag i, hälsotillståndet i Indien har varit upp och ner men just nu ligger jag utslagen i min säng med trötta armar efter tredje dagen i rad på gymmet. Jag har dessutom någon som är väldigt bra på att pusha mig för att ta mig dit och det underlättar – jag är på rätt väg! Spinning och dans är dock inget som är aktuellt här, det är nämligen närmare obefintligt.

Hur gick det med kärleken i år?
Ja, hur gick det egentligen med kärleken? Det är nog ett kapitel i sig, men det var kloka ord du hade i tankarna Jennifer – de har hjälpt dig på rätt väg.

Och se så bra det blev Jennifer? Det här hade du aldrig kunnat föreställa dig, än mindre vågat hoppas på. Trots att ett alternativ inför vad du spådde om framtiden var Eller testar du kanske på att bo i ytterligare ett annat land? För det var exakt vad som hände. Du hade en månads semester i Sverige och sen började du ditt internship inom sälj och marknadsföring på ett Holländskt företag i Indien. Så jävla ballt och det ångrar vi inte en sekund.

Vad du än gör, så följer du ditt hjärta och dina drömmar. Lyssna på din magkänsla och lita alltid på dig själv till 100%. Kom ihåg hur grym DU är och att du är kapabel att göra precis vad du vill. Kom ihåg att älska dig själv och ta hand om dig själv. Och jag hoppas att du värnar om alla dina nära och kära och fortsätter ge de som är värda det av din kärlek och din tid. Stöter du på några energitjuvar hoppas jag du dumpar dem längs vägen!

Ja Jennifer du var lika klok då som nu, de är ord som är värda att upprepas. Jag jobbar på det varje dag, att älska mig själv lite mer och lite bättre. Jag håller de som är värda min kärlek nära hjärtat och jag har lärt mig att släppa taget om dem som inte gör mig något gott. Det är lite nyckeln i livet tror jag.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.