Jennifer sandström

Suger ut det sista av Indien.

Den plötsliga frånvaron i bloggen får vi helt beskylla stränder, solsken, god mat och kärlek. En sådan vacker start på ett spännande år.

Inleder just nu min sista vecka i Indien.

Sen då? Ja det kommer snart hörni. Men tills dess, vänner i Sverige, gör er redo för min hemkomst den 12:e januari. Det blir ett kort stopp innan jag ska vidare igen. Och nu ser jag så fram emot att få komma hem lite!

Det är såklart med en mix av smärta och lättnad som jag kommer lämna detta land. Men det är vad det är och det får gå som det går.

20140104-174524.jpg

/Jennifer sväljer gråten och gör sig redo för den sista utekvällen i Kochi, för den här gången. It's not a good bye, it's a welcome back.

FÖLJ:

3 svar

  1. Åhh… Men jag är glad för din skull att du vågade ta det stora beslutet och jag är, som du säkert listat ut, nyfiken på vad som händer härnäst! Nu vet jag vilken tant man ska besöka i München i alla fall ;)

  2. Nu kanske jag helt har missat detta, länka mig rätt i så fall, men har du avslutat ditt internship tidigare än det var menat? Varför och vad händer nu i så fall? :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.