Jennifer sandström

GOTT NYTT ÅR – ta väl hand om mig nu, 2014!

Pussar och kramar i massor till er alla där ute. Låt oss njuta av dagen och natten som tar oss från ett år till nästa.

Hoppas ni får en bra nyårsafton hur ni än firar. Förra året hängde jag med min bästis i Malmberget och såg raketer från bästa utsikten, på en balkong i djupsnö och kalla minusgrader med bubbel i handen. Året innan på en bar i NYC. Alla år har jag fått pussa bästa vänner på tolvslaget. I år är jag i ett varmt land, ska äta skaldjur och fisk till middag, dricka drinkar, och pussa min första pojkvän när klockan slår nytt år!

20131229-220827.jpg

Vilka äventyr och magiska känslor ska vi få uppleva under 2014?

Jag önskar av 2014 färre tårar och mer styrka. Även om 2013 var ett bra år fanns där många jobbiga stunder och fruktansvärt många tårar. Jag behöver gråta ganska ofta, men jag önskar ändå att jag under 2014 kan skapa någon sorts balans. Att gråta dagligen är ju lite att ta i… Jag vet att jag kan klara allt och nu vill jag bevisa det mer än någonsin! Jag önskar en utvecklande och rolig tid på mitt nya jobb under våren. Jag önskar kärlek som fungerar på distans, om än något jobbig så åtminstone hanterbar. Jag önskar få uppnå mina mål och drömmar och vara lycklig i själen. Jag önskar också att bekymmer lämnar mina älskade ifred och att de klarar sig ur eventuella motgångar.

GOTT NYTT ÅR! ❤

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.