Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Vad sjutton händer nu? Nu flyttar jag till Tyskland!

Åh bloggisar, jag har ju inte haft tid(?) att berätta för er! Mina Facebookvänner fick ta del av nyheten under helgen, men ni är väl några här som inte är del av den skaran?! Fick en kommentar av min twitterkompis Lisa och kände att det är ju dags att berätta.

20140106-204225.jpg

Tanken var att jag skulle stanna här i Indien till maj. Men av olika anledningar trivdes jag inte optimalt varken på mitt jobb eller på plats här i Kochi. Jag grät dagligen (det gör jag fortfarande, men nu av andra anledningar) och ångesten kom krypande mer än vad jag tycker är acceptabelt. Jag lämnade trots allt det här löftet till mig själv. Och är det inte himla bra att komma till insikt med att en del saker inte passar oss? Det är ju en jävla chansning vi tar när vi bestämmer oss för att tacka ja till ett internship i Indien. Många lärdomar rikare är jag och inte minst om vad jag värderar (och kräver) av en arbetsplats. Sammanhållningen med kollegorna känns otroligt viktig, något som var svårt på ett kontor där alla (förutom de andra två praktikanterna) alltid pratade på ett språk jag inte begrep. Märk väl, jag vet nu att det är något som jag värderar.

indisk prick i pannan
When Jenny came to India.

Det märktes förmodligen aldrig i bloggen hur jag egentligen mådde och trivdes? Jag mailade med en internetkompis (Helena, en sån himla go tjej som också gjorde sin utlandstermin på Nya Zeeland innan mig) och det var lite roligt för vi upptäckte vilken vinklad bild sociala medier och bloggar kan ge av någon. Hon tänkte att jag hade det toppen och hittat min plats i livet lite, när det visade sig vara tvärtom. Vi får inte glömma att jag överlag haft en otroligt fin tid i Indien. 

En vecka efter jag gjorde min sista dag på jobbet så hade jag ett nytt internship, i Tyskland och München! Tyskland har verkligen kretsat runt mig på senaste tiden, det känns som att jag är menad att åka dit nu. Och München ska vara en fantastiskt vacker stad, MED BERG. Åh, jag är ju så svag för berg. Så det är vad som händer nu. Onlinemarknadsföring och SEO ska jag få jobba mer med och det hoppas jag blir kul!

Jennifer, juli 2013, nyinflyttad till Indien. Little did she know what an adventure she would experience. 

Jag valde alltså att sluta på mitt jobb, bokad i all hast en hembiljett och hade ingen aning om hur saker och ting skulle gå. Men nu sitter jag här och ska iväg mot nya äventyr – för det löser ju sig alltid! Och kanske återkommer jag, vi får se.

FÖLJ:

6 svar

  1. Det kommer bli toppen Jennifer! Så länge du följer vad som känns bra, för dig, så kommer det bli bra :)

  2. Vad kul! =) Lycka till med det nya äventyret i år!
    tror du att du kommer åka tillbaka till Indien senare i livet då – fast som turist?

  3. Hihi, där var jag med på ett hörn! Stort grattis till pratikplatsen, och ja bergen kommer gora dig lycklig. Nar jag bodde i tyskland var vi pa helghikes var o varannan vecka och man var fyllt med energi låååångt efteråt! Sen är det ok att säga till de tyska kollegorna att prata engelska på lunchrasten om de börjar med sin bayerska dialekt som man inte förstår. Stort lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.