Jennifer sandström

Stockholm.

Igår tog jag tåget till Stockholm för två dagar på Clarion hotell Sign med min far och för att deltaga under Kommuninvests årliga stämma. Jag var med här under 2011 och det är alltid väldigt trevligt. Bra föreläsare, bra ordnat och bra mat. Dessutom tycker jag det är så intressant att få en inblick i en värld jag inte vet så mycket om. Allt jag gör ser jag som ett tillfälle att lära mig något och det kan väl nästan gå till överdrift ibland. Men det ska vi inte gå in på nu.

Igår när jag kom till Stockholm sprang jag och lämnade min väska på hotellrummet innan jag gick och mötte en så kallad internetvän. Det var Jessika som även är en trogen bloggläsare och ofta lämnar väldigt fina kommentarer. Det var väldigt kul att äntligen få träffa henne, enormt härlig tjej! Dessutom norrlänning och det ligger mig ju rätt varmt om hjärtat. Under promenaden vi tog lyckas jag dessutom dra på mig världshistoriens värsta skavsår från mina inte så längre nya skor. Vilket resulterade i att jag idag knappt kunde gå och tvingades ha på mig converse, även under kvällens fina middag och jag kände väl lite att, vilken tur vi sitter vid ett långbord så ingen ser mina skor. Eller vilken tur att jag inte behöver tänka på min image inför dessa människor. Jag är även en sån som skulle älska utmaningen att övertyga människor med min talang och kunskap snarare än att jag har rätt kläder på mig och således blir omtyckt.

Annars idag har jag gottat mig i hotellfrukost, fika, lyxig lunch, trerätters middag osv. Samt lyssnat på bland annat Bodil Jönsson (asball äldre dam!), finansmarknadsministern Peter Norman och vice riksbankschefen. Intressant till viss del och inspirerande till viss del. Temat var hållbarhet och uthållighet och det känns ju mer relevant än någonsin!

Det roligaste och mest otippade var i alla fall kvällens underhållning; opera improvisationerna! En operaföreställning där artisterna improviserade och interaktade med publiken!

20130418-160921.jpg

20130418-160927.jpg

20130418-225132.jpg

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.