Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Göteborg, cava och solsken.

Hej bloggen. Att jag inte skulle hunnit blogga de senaste dagarna är ingen godtagbar ursäkt då jag i sju års tid alltid haft tid att blogga, hur stressigt än livet kan ha varit. Sju år är precis vad min blogg fyller i dagarna, eller egentligen inte min blogg, utan mitt bloggande. Ni hittar nämligen inte det bloggarkivet här, utan jag började på blogspot där jag hade ett par olika bloggar, sen blogg.se, spotlife och finest – för att slutligen hamna på en egen portal! Det är några år det, ganska häftigt. Bloggen har gett mig så otroligt mycket och jag kommer förmodligen aldrig sluta.

Hur som helst.

I fredags flög jag till Göteborg och mitt extra hem där jag tillbringat helgen. Igår fick jag träffa kusinernas stora släkt och vi firade med ett heldags festkalas för deras farmor som blev 80, riktigt pigg åttioåring. Det var strålande sol, skål efter skål med cava, medelhavsbuffé och en hel del göteborgshumor. Det var fint. Det är liksom något speciellt med göteborgarna, roligare än så blir nog inte ett vuxenkalas.

20130421-121258.jpg

Nu kallar verkligheten igen. Det är en uppsats som ska bli klar så småningom, vaccinationers som ska tas och övriga förberedelser inför vad som komma skall.

Hoppas ni har haft en vidunderligt fin helg, puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.