Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Jag flyttar utomlands.

Hej vänner, bekanta och vilka ni än är Kära Bloggläsare.

Det är dags att berätta nu, jag kan inte hålla på det längre. En av alla de saker jag haft i tankarna ett tag. Ni vet den där intervjun jag hade på engelska? Jo, det var nämligen så att jag blev erbjuden det jobbet, eller ja, praktikplatsen. Och det var så att jag efter lite betänketid, men inte särskilt mycket för magen sa ja ganska direkt, tackade ja. Det här innebär att jag alltså börjar i juli och ska då infinna mig i Indien. För det är nämligen i Indien som företaget jag ska praktisera hos är beläget. Och det är för ett år, ett helt år.

Det känns fortfarande overkligt och lite galet men mest känns det helt fantastiskt roligt. Jag är så exalterad.

Så nu vet ni. Nu vet ni vad ni har att vänta er, från och med juli alltså uppdateringar från ett land jag inte har en aning om hur jag ska handskas med. Det är precis den sortens utmaningen jag är mer redo än någonsin att anta!

FÖLJ:

11 svar

  1. men åååååå!!!Då kan väl jag få komma och hälsa på dej,och passa på att yoga lite…ska nog försöka övertala din yogini till mor att vi behöver en liiiten Indientripp!!
    Gud så fantastiskt det låter,vilket äventyr.Du är min idol Jempan!
    Kram <3

  2. Helt fantastiskt Jennifer!!! Stort grattis och lycka till! Du som är så duktig är verkligen värd det här. Du får berätta mer i bloggen om praktiken, vad du ska göra och vad det är för något. Himla spännande! Kram Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.