Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Stjärnor och silverfiskar.

God morgon silverfiskar! Eller ja inte ni egentligen, utan det var dem jag sa godmorgon först till idag…. Jag tycker normalt sätt inte det är någon biggie, en har ju om man får säga så “varit med om en del”. (Och såg en lapp i entrén igår om just silverfiskar i våra lägenheter.) Men det var sådär mysigt att gå upp och mötas av den lilla bamsingen i SOVRUMMET. Tvättstugor, badrum, fuktiga ytor – fine – jag har förstått att de trivs där. Men sovrum? Fick i alla fall anledning att genast packa upp (skjuter ju lätt på sådant) och dammsuga, halv sju på morgonen. 

Grejen var att silverfisken var verkligen en bamsing! Så stor! Och lite långsam, de brukar ju vara blixtsnabba? Jag slog liksom ihjäl den med en galge! Och så bredvid den var ytterligare en som var alldeles pytteliten, nästan osynlig. Tydligen finns de fällor för att fånga dem? Får nog ringa och be om ett par sånna. 

Hur som helst. Det är torsdag. Jag var till gymmet igår och har snart skaffat ett gymkort… Det är sjukt hur pepp jag blir på gymmet när jag går ett par månader utan det, längtar verkligen dit.  Och såhär ser jag ut idag! Det är vår, så stjärnorna är på!

Ha en fin dag hörni! 

FÖLJ:

7 svar

  1. Hej! Vaa är det sant? Finns det fällor för att fånga de små djuren?? Please ge mig info/uppdatering om vad det är!! Har nämligen ett feting gäng med rackare i mitt hus som jag skulle vilja bli av med =)

  2. Säker att det inte var Pälsängrar? Dom hittar man där kläder och tyger finns, dom rör sig lite långsamt. (Ett gott tecken är ett litet hål i kläder efter tvätt) hoppas det inte är de du har, dom är i stort sett omöjliga att bli av med!

    1. Ohnej, jag vet en silverfisk när jag ser den!! ;) Får väl vara glad för att det inte var pälsängrar, låter ju jobbigt att inte gå att bli av med :O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.