Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Spårvagnssällskap, kalas och herrtröjor. 

Det var en rätt bra dag idag. Allt började med att jag råkade åka hiss med grannen på en annan våning. Äldre-medelålders man som också skulle till spårvagnen. Så vi tog följe. Ja ser ni en har blivit så social på senare dar! Sen när man väntar på spårvagnen kan man ju inte riktigt säga “heddå då”, så vi pratade och satt hela vägen in till stan (20 minuter) och pratade. Så fint liksom! Det roligaste var att han hade tagit ledigt från jobbet för att inte missa bokrean som startade idag! Det var alltså det som var hans ärende inne i stan. Hur söt? Ur-göteborgare som jobbade på Volvo och älskade havet. Han hade dock besökt Gällivare en gång – blir alltid lika förvånad när man möter någon som faktiskt varit där.

Dagens andra trevliga var ett födelsedagsfirande på jobbet! Grundarna av STS, som är ett par, är långt över pensionsåldern men de är fortfarande inne varje dag på kontoret! De är så himla söta och mysiga och tycker hela grejen att företaget är familjeägt och barnen nu jobbar/äger det är väldigt fint! Anyway, idag var det damens födelsedag så det firades med bubbel (utan alkohol hehe) och tårtor (varav prinsesstårtan var så amazing god)! Ni vet förresten killen som jobbade på gymmet? HAN var där. Gud denna staden är inte så stor trots allt… Tror han hade något släktband till födelsedagsbarnet. 

Är för övrigt inne i min hunger-vecka. Kan äta allt! Inklusive naturgodis som mer än gärna slinker ner. Hur översätter man förresten det till engelska? Jag säger “nature candy” till min boyfriend men han blev lite förvirrad… Det är i alla fall det bästa med att bo i Sverige! Naturgodiset!Svartvit. Men kan avslöja att jag hade på mig en mintgrön tröja idag (som iofs inte syns på bilden ändå) och jag hade matchat in grönt med alla mina tre manliga kollegor! Såg rätt kul ut när vi satt på rad och jag ångrar att jag inte tog en bild! Det roligaste var dock att min tröja faktiskt är en herrtröja…. Jag menar, jag färgmatchar killarna och gör det med en herrtröja!

Kvällen har gått åt till: tvätt, skoputs (bästa terapin) lite Skype och lite serier! Nu sovdags. Och snart är det helg! Puss på er!FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.