Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sovit i två dygn

Jag har sovit sen jag kom hem från Borgå i torsdagskväll. Tidiga morgnar, sena kvällar, tre bastubad och ett havsdopp tog tydligen ut sin rätt. En förkylning tog över hela mig lägligt till att jag kom hem igen. Så jag har sovit bort solen och sommaren utanför fönstret och låtit kroppen återhämta sig.

Har också kikat på Netflix-serien The Crown och filmen The Founder. Kan rekommendera båda. Serien följer Queen Elizabeth II och tar upp viktiga historiska händelser. Inte bara vackert gjord utan också lärorik för oss som inte var så historieintresserade i skolan. Filmen bygger på berättelsen om hur McDonald's blev vad det är idag. Får en möjligen att känna ännu lite mer avsky för den gigantiska kedjan. Men intressant med filmer som bygger på verkliga händelser – hade faktiskt ingen aning om företagets uppkomst och historia.

Åh sen skulle jag vilja berätta om hur ljuvligt Borgå var, ännu mer om PING-konferensen, om veckans poddavsnitt och så vidare. Men det får vänta till piggare dagar. Det här är allt jag orkar just nu.

Bilderna är från kvällen i Borgå. Vi bodde på Ida-Maria bed&breakfast i Gamla stan och hade bastu här precis vid ån.

Skulle förstås också vilja gå ut i sommaren här utanför, och se om träden slagit ut helt nu? Jag har ingen aning. Kanske är jag åtminstone frisk i morgon och kan följa med på den kryssning vi bokat då det är morsdag här i Finland – vi håller tummarna för det.

Nu väntar jag på Mumin som fixar tacos och så ska jag försöka hålla mig vaken till Eurovision. Men det börjar ju så sent här, först klockan 22, så vi får se hur det går.

Njuter du av sommaren just nu? Njut i så fall lite för mig också.

FÖLJ:

6 svar

  1. Så drygt. Men inte mycket att göra. Tack <3 Borgå är så mysigt och vi fick också åkt ut till ön Pellinge där vi hade ett escape room-äventyr fast utomhus :O i Tove Janssons fotspår dessutom. Det var riktigt kul!
   Trevlig resa hem nu, hoppas du är sugen på att komma tillbaka till Finland! :)

 1. Älskade Jennifer, var inte ledsen om du “missar” den bedrövliga soppan Eurovision! Ligger just nu i soffan bredvid Mia för att vara social men har pluggat i lurar med rock ‘n roll för att slippa höra smörjan. Krya på dig och vila så du orkar med kryssningen. ❤️😍❤️

  1. Hehe jag hann se en hel del ;) Och gissa vad vi hoppade emellan? Finland som spelade hockey. Dina två absoluta tv-favoriter!
   <333

 2. Krya på dig!! Blev själv sjuk förra veckan och missade mina 3 första dagar hemma i Sverige. Var så tråkigt att vara soffliggande när jag inte vart hemma i Sverige på 14 månader, strålande solsken, så många kära jag ville träffa och så mycket god mat jag saknat men inte kunde äta. MEN, vila och ta hand om sig själv lite extra rekommenderas, hoppas du blir bättre snart. Kram ♡

  1. Ojnej vad frustrerande och trist. Ibland känns det verkligen som om det kommer olägligt. Idag cyklade jag till vårdcentralen och det var så surrealistiskt att det var så varmt och se alla människor i shorts, haha. Knäppt att missa sommarens första dagar.
   Hoppas du också mår bättre nu! Tack! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.