Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sommarhäng.

Så glad att sommaren är här också, att det är varmt, inte riktigt lika som i Kalifornien men ganska. Tillräckligt åtminstone. För jag har kunnat sitta i en solstol på mammas balkong med benen utsträckta, en kaffekopp i handen och datorn vid min sida. Distanskontor och hemmakontor när det är som bäst. Men det var faktiskt för härligt, så jag bestämde mig för att ta lite semester till. Impulsivitet och spontanitet. Så nu är jag ledig torsdag-tisdag, hinner umgås med mamma, besöka havet och träffa mina bästa vänner.

img_0615.jpg

Från balkong till en sväng i några butiker här i närheten vid Olskroken här i Göteborg. Shorts och bara en tshirt, livets kläder, så simpelt och så skönt.

Och om kvällarna blir det kanske lite svalare, kanske till och med kyligt. Men då är det bara att linda in sig i filtar, trotsa temperaturen och sitta kvar på balkongen. Här är jag som en liten rosa puppa som väntar på att solen ska komma fram så jag kan få förvandlas till en fjäril.

img_0600.jpg

Boken The last letter from your lover är ruskigt bra, lite jobbig för att man inte vill sluta läsa – man måste få veta vad som händer! Den innehåller många överraskningar och jag undrar SÅ hur den faktiskt kommer sluta.

Kan också rekommendera ett av sommarens sommarprat: Emil Jensen. Jag är förälskad i hans röst och ord, så som han lyckas forma meningarna och hans tankar. Han har även några spår på Spotify där han pratar och leker med orden. Hans sommarprat är jättefint, lyssna på det!

FÖLJ:

8 svar

  1. Helt underbart med lite spontan extrasemester :) Här i Bayern har det regnat idag på förmiddan, oj så glad gräsmattan blev :) Det har varit typ 30° i skuggan här i en vecka så det behövdes. Imorrn kommer värmen typ tillbaka igen…

    1. Jaa jag lyckades pricka in det bra – gud så fint här blev! Det där regnet är alltid välkommet efter hettan ;) Man blev särskilt påmind om detta i Kalifornien – som är så sjukt uttorkat och där de har sån vattenbrist!

    1. Haha! Älskar frågan! Och den är faktiskt rätt passande – det är nämligen vääärldens skönaste bh. Det är en träningsbh med lätt stöd (alltså inte så mycket support) tänkt för typ yoga. Köpte den på lululemon nu i USA, den har en snygg rygg också. Finns lululemon där nere?!

  2. Oj, så många intressanta inlägg på senaste tid, bl.a. från USA som jag inte hunnit läsa, men jag får läsa ikapp nu i helgen.

    Jag kan hålla med om att Emil Jensens sommarprat är super! Ett av de bästa sommarprat jag hört.

    1. Vad glad jag blir att du tycker det varit intressanta inlägg här på senaste! Och så fint att du säger det. Tack! Många läsare och bloggare har nog lite semester nu och mindre skärmtid – med all rätt… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.