Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Som en vissen murgröna.

Jahapp. It's one of those days.

Från detta under helgen:

Solen sken, jag sken, mina precis-impregnerade skor sken.

 

Till att vakna måndagmorgon och känna mig som vår murgröna hemma:

Visste att det skulle bli en utmaning att köpa något annat än en garderobsblomma.

 

Var halvvaken när klockan ringde 07.00 i morse. Och var helt övertygad om att jag inte hade somnat ännu. Så förvirrad och uppgiven av klockan som ringde och talade om att nu är det morgon oavsett du vill eller inte. Sen kollade jag mig i spegeln och murgröne-känslan förstärktes ytterligare. Som tur var hade jag en ny jacka, nya skor och nya byxor (!) som kunde släta över hela känslan och gömma de stackars vissna bladen. Att det regnade och vi hade bil så att jag fick skjuts till jobbet gjorde också saken lite bättre. Och nu efter lunch känner jag mig som ett blomstrande körsbärsträd i maj!

Är ni också vissna murgrönor dagen till ära eller blomstrande körsbärsträd?

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.