Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Soffan med stort S.

I morse mynnade en liten möbleringsdiskussion ut i ett soffletande som tog upp hela eftermiddagen. Ganska mysigt. Och våra viljor kommer hyfsat bra överens faktiskt. Det här är en soffa som vi funderat på, Söderhamn från IKEA, som man kan bygga ihop lite själv.

Vi funderar på en divan + en 1-sits. Problemet är färgen. Det finns en mörkgrå som är billigast. Vi vill gärna ha grå, men ljusare grå. Och egentligen en beige färg eftersom lägenheten i sig är ganska mörk. Det har varit dagens största ilands-bekymmer. Det är kanske vår Soffa med stort S, men vi ska sova på saken.

Dagens bästa var nog den rökta Black Angus-burgaren från Fafa's smokery – en food truck vi snubblade över mellan soffletandet. Och IKEAs superbilliga köttbullar (halva priset varje helg tydligen – tips tips). Mat <3 Har varit så himla godissugen också men de alldagliga matbutikerna i Finland har på riktigt världens sämsta godisutbud, eller förlåt mig – de har ett lite lätt annorlunda godisutbud från alla svenska matbutiker. Måste leta upp en godisbutik i morgon så jag kan få mitt begär stillat, hehe.

Vi gjorde förresten det omöjliga idag, gick igenom Ikea och kom ut med endast en sak, oh well, två saker. Denna blomman + en annan kruka.  Älskar älskar älskar gröna växter!


/Godnatt från ett nymöblerat sovrum, vi vred bara på sången – men även de små förändringarna kan göra stora skillnader!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.