Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Lägenheten där vi bor.

Hallo! Här sitter jag med coolaste kaffekoppen. Dead Handsome – och när man dricker syns botten där det står “and knows it”. Hehe. Har precis dammsugit vår lägenhet – dammsög “the Jenny way”. The Jenny way innebär att man dammsuger varenda millimeter väldigt noggrant. Min pojkvän dammsuger mest dammet från alla hörn och menar att man tar resten med en skurmopp – han menade detta även när vi bodde i Åbo och inte ägde en skurmopp i vårt hushåll :))

Älskar älskar älskar känslan av städat och ordning. Egentligen är jag inte så städsam av mig när jag bor ensam, men bor jag med någon annan blir jag det. Och jag är rätt pedant. Får panik om det är “grusigt” eller typ brödsmulor, på golvet som i sängen.

Dessutom hittade jag en guldgruva av silverfiskar på balkongen – ni vet ju min historia med silverfiskar. Just nu är jag mest glad att de inte är inne i lägenheten och pepp på att städa upp balkongen så den inte fortsätter vara ett förvaringsutrymme och därmed inte längre ett paradis för de små rackarna. När jag lyfte på en låda var det SÅ MÅNGA av dem, “I've never seen anything like this before”. Och sen dödade jag alla som jag fick tag i, en efter en, i alla möjliga storlekar….

Ehe, men förutom det är den här lägenheten rätt toppen. Vi håller på att fixa i ordning en del, möblera om, köpa lite nya grejer osv. Tänkte jag skulle visa hur huset där vi bor ser ut.

Rätt mysigt här, i Espoo. Vi har busshållsplats, ett Lidl, en Snacky och ett McDonalds inom två minuters gång-avstånd – vad mer behöver man?

Nu ska vi ge oss ut på shoppingtur! Bye!

FÖLJ:

10 svar

 1. You’ve moved back? Woohoo!
  I love that you are a ‘spick and span’ girl, I am too. I’m currently house sitting a less than tidy place and it’s driving me CRAZY! Keep hiding in my van where everything is calm and clean!

  1. Haha I had never heard of “spick and span” before – had to google the meaning ;) But yes, I’m secretly!

  1. Får komma med fler bilder invändigt när vi kommit i ordning med lägenheten! :) Tack, ha en fin vecka du!

  1. Nej det är helt riktigt, vi bor båda här nu i Esbo – sååå skönt! Han ska plugga ett år till på Aalto! :)
   Ps. Redigerade till ett T ;)

   1. Hehe, jag tänkte faktiskt efter att jag hade postat kommentaren att jag kanske borde ha skriva bara T.. :D
    Men härligt att få bo tillsammans och skapa ett eget hem! Det betyder alltså att du hålls i Finland nu iaf ett år framöver?! ;)

 2. Vad kul att du bor i Finland igen! Kommer ni stanna där nu eller hur blir det? Jag är halvfinsk själv faktiskt. Men jag har alltid bott i Sverige och känner mig mer hemma här än i Finland. Vill iallafall inte bo på någon mindre ort i Finland, men Helsngfors är ju trevligt etc….eller Jyväskylä där alla mina släktingar bor. Hur går det med finskan?

  1. Hej Annie! Kul med din kommentar :) Vi blir här ett tag nu som det ser ut. Besöker du Finland ofta? Hehe jag har precis börjat lära mig…. Pratar du finska själv? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.