Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Första dagen.

Godmorgon!! En månads “arbetslöshet” har nått sitt slut och det är dags att börja på mitt nya jobb!

  

Känns otroligt bra. Även om jag känner mig aningen trött just i detta nu.

Vi gick upp samtidigt i morse. Jag gjorde toast. Sen gick Mumin lite tidigare till sitt jobb, jag gjorde mig klar och väntar nu på bussen till mitt jobb. Vill införskaffa en cykel snarast så jag kan hoppa upp på två hjul och bara swisha iväg. Vill också ordna ett gymkort!

Det här är förresten nya hiss-spegeln. Gräsligt ljus?? Hallspegeln ovan kommer ni nog få se desto mer av.


Igårkväll var jag så himla deppig. Stress kanske? Who knows. Tillbaka till rutinerna kommer nog göra gott. Meen, jag såg på en så fantastiskt fin film: Flipped. Handlar om två barn/tonåringar som är kära och inte kära och bråkar och så vidare. Så himla bra i alla fall, kan rekommendera den! Den är tydligen baserad på boken med samma namn, det skulle nog vara en bra bok att läsa.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.