Jennifer sandström

Snömys.

Det som varit en verklighet och sjävklarhet hela min barndom är numera något exotiskt och unikt som inträffar vissa vintrar och då omnämns som snökaos! Såå många flingor som fallit det senaste dygnet – och det slutar inte. Tågen däremot, de verkar sluta gå. Bussarna kör på så gott de kan om än något sena här Helsingfors och Esbo.

Snömys!

   

Tacksam för mina Timberlands som jag köpte förra vintern ihopp om att de skulle vara bra vinterskor – det är dem! 

Jag hoppas på att temperaturen stiger lite så småningom så kanske jag får chansen att åka slalom!! Eller ännu värre prova på snowboard. Det har jag gjort ett par gånger som barn och det var en hemsk mardröm alltså. Föll som en vante åt alla håll.

Nu hörni är jag påväg i snökaoset in till stan för att gå på första finska lektionen! To be continued…

FÖLJ:

2 svar

  1. Vad spännande!! Finns ju inget roligare än att plugga språk och speciellt ett språk som talas i det land där man bor :). Jag tycker inte att man riktigt riktigt bott i ett land förrän man talar språket hjälpligt, det blir ju en sån enorm dörröppnare till kulturen och livet där och utan det står man ju så mycket utanför.

    Lycka till nu! :)

    1. Jag har haft tur och varit i många engelskspråkiga länder tidigare ;) Förutom Tyskland då, det var jag aldrig motiverad att lära mig varken i skolan eller där (hade så få tyska vänner).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.