Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Träningsmål 2016.

Med ett gymkort som kostar cirka 700kr i månaden känns det inte mer än rimligt att sätta upp några träningsmål för det här året. Jag tror det är viktigt att ha något att sträva efter med sin träning – och gärna något som inte är “gå ner x antal kilon”. Kanske framför allt för att jag inte över huvud taget har som mål att gå ner i vikt. Något jag går igång på är pullups! Men jag vill att min träning ska vara lite mer än så. Något som får mig att känna, yes jag vill gå till gymmet eller gå ut och springa för jag vill kunna göra just det där!

 • 10 pullups, varav 5 pullups till den 5 mars (födelsedag)
 • 50 kg i bänkpress (1 rep – är det ens möjligt? Kan lyfta 30 nu…)
 • Springa milen (igen)
 • Hitta yogan

Det sista må vara lite diffust och icke mätbart. Men det får helt enkelt vara så, för det är exakt det jag vill – att hitta yogan! Detta skulle dessutom, enligt mig, vara en optimal balans av olika träningsformer.

Just nu känner jag mig så himla slö efter 6 dagar utan träning och med väldigt mycket mat i form av socker och kolhydrater. Jag älskar mat och älskar att inte följa strikta dieter, men jag älskar att röra på musklerna lika mycket! Balans alltså, balans – det är nyckeln.

Så nu drömmer jag om att bli starkare, längtar till gymmet i morgonkväll och minns tillbaka till hösten 2014 när jag äntligen lärde mig göra min första pullup…


Video som jag postade på Instagram för ett år sedan, från gymmet i Åbo (där vi bodde då).

Har ni några träningsmål i år?

FÖLJ:

10 svar

 1. Jag har också springa milen som ett mål :) mest för att jag ska försöka klara 4,2 nästa år. Oj va sjutton har jag gett mig in på. Hehe! Ett annat mål jag har är att träna mer regelbundet och alltid gå till och från jobbet. Känns som ganska rimliga sådana, med tanke på att jag kan träna på jobbet och den träning jag älskar allra mest helt gratis när jag vill bör göra att jag klarar det ;)

 2. Har precis tagit upp handbollen igen! Tänkte ny stad, nya möjligheter och ett superbra sätt att lära känna min nya stad och dess invånare. Dock vill jag köra lite gym också, har även varit inne på att börja med yoga. Tror yoga hade varit bra för mig då jag tydligen är en väldigt stressad person(något jag själv inte tycker, men…), hitta lite lugn i sig själv :)

  1. Åh vad kul! Tror det är asbra när man kommer till en ny stad. Lagsport är så himla kul. Har fortfarande kvar vänner som jag lärde känna under tiden jag spelade basket!

 3. Mitt mål är bara friskvård, och för det måste jag träna regelbundet så två pass i veckan och dessutom ett pass body balance varje vecka. Yoga, det går bara inte, bb är det iaf lite mer fart i…

 4. Ska springa Stockholm maraton i juni och cykla upp för några berg i Juli. Det är bara att börja träna. Men har inga som helst tidsmål. Vill bara klara av att faktiskt SPRINGA 42 km. Är det ngn mer som trönar inför maraton kanske man kan köra tillsammans? :)

  Tycker dina mål låter kanon!

  1. Wow! Min kompis Julia som ofta kommenterar här ska också springa en mara! Jag vågar inte ens träna inför 21k med tanke på risk för att slita ut mina stackars ben, framför allt med tanke på ett tidigare skadat knä.
   Heja dig! Vilka berg och är det också något typ av lopp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.