Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Smoothie & nagellack.

God morgon vänner. Det är fredag! Jag laddar med en bra smoothie gjord på mango, clementin, soya yoghurt, mjölk, kvarg, chiafrön och pyttelite proteinpulver. Tänkte att jag behövde något bra som grund för denna dagen. Vi ska dels fotas med jobbet och sen så pikku joulu, hehe. 

Förresten – hittade inte ett enda mörkgrönt nagellack?! Så vad hände istället? Köpte ett jävla glittrigt nagellack, ni ver sånt glitter som aldrig går bort? Hopplöst. Nåja, lite spexigt i alla fall. 

 
Kände dock inte alls för en grönglittrig klänning nu… Så det får bli något svart istället. Blivit så förälskad i svart på senaste tiden så som jag aldrig tidigare varit.

Och vilken bra övergång till BLACK FRIDAY. Jag blir så stressad av black friday alltså… Att jag helt enkelt inte orkar med det alls. Det finns en tanke bakom det – affärerna vill boosta sin försäljning. Det är affärernas och konsumtionshetsens dag, ingenting annat. Egentligen känner jag att om det är något jag verkligen behöver som jag kunde hitta på rea – så är det ju asbra, men orka leta efter det? Internet drunknar i erbjudanden. 

Ska ni ge er ut i black friday-djungeln?

Trevlig helg på er i alla fall! Puss!

FÖLJ:

6 svar

  1. Alltsåååå, jag är lite sugen på en ny symaskin…. Men hittar jag ingen sån ska jag inte ha nåt annat, Black Friday eller inte. Jag behöver inget själv och vi brukar inte köpa några större julklappar till varandra heller.

  2. Jag tänker mig att black Friday är bra om du behöver någon dyr teknik-pryl för det är mest de som är på rea här.
    Jag har mer än jag behöver så jag skippar det. Har ingen inspiration för julklappar heller så det får va!

    1. Kan nog vara! Ja jag känner också att jag har det jag behöver just nu (förutom lite inredning och så men det kräver ju sån energi haha)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.