Jennifer sandström

Män VS Kvinnor

Ja, vilka skillnader finns det egentligen mellan manliga och kvinnliga företagare? Det är något jag har pysslat med att ta reda på de senaste dagarna. Det är så kul att jobba med marknadsföring när man bland annat får göra sånt här. Ni vet när man får friheten att vara kreativ, tänka inom och utanför alla möjliga ramar och banor.

Så jag har alltså byggt ihop en skitsnygg infograf om män och kvinnors entreprenörskap! Och jag får säga att den är snygg eftersom det är min duktig designer-kollega som skapat själva designen och ingenting jag kan ta åt mig credd för.

Visste ni till exempel att 7 av 10 företagare är män?

Kanske inte kommer som någon surprise? En annan intressant fakta är att små företags löner är betydligt mer jämställda mellan män och kvinnor än större företags löner. Heja småföretagare alltså!

män och kvinnors entreprenörskap

HÄR kan ni se hela infografen och se vilka fler skillnader jag hittat och jämförelser jag gjort! Eller klicka på bilden så kommer ni också till infografen.

Jag försökte faktiskt få in aningen mer feministiskt budskap i infografen, men i slutändan höll vi den neutral, hehe. Eller “försökte” – sådant kommer ju automatiskt. Men det får bli ett nästa projekt, en infograf som presenterar något i stil med: därför behöver vi fler kvinnliga företagare! Eller, därför är kvinnor bättre entreprenörer! Och så vidare, ni vet.

Hoppas ni gillar den! Feel free att sprida till vänner och bekanta på era sociala medier, om ni har lust :-)

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.