Jennifer sandström

Go and love yourself.

Godmorgon stjärnor!

Idag börjar jag dagen med att åka till finska Skatteverket, Vero som det heter här. Ska försöka registrera mig på riktigt och alltså flytta hit även på pappret. Som tillfällig “arbetare” får man nämligen skatta 35% på lönen – och det känns ju sådär kul. Eller onödigt framför allt.

   

Och idag är det alltså REDAN TORSDAG? Jeez. I morgon har vi pikku joulu – lilla jul vilket alltså innebär julfest, på jobbet. Jag har en ny grön och glittrig klänning som passar till allt som har med julen att göra, skulle vilja flytta in i den genast. Så det är vad jag planerar att ha på mig i morgon. Har fått en sjuk hook up på mörkgrönt. Vet ni vad det innebär? Trenderna och affärerna har gått in i mitt huvud och lyckats manipulera mig. Jag förstår inte hur de gör det. Jag hann bara tänka måste ha mörkgröna naglar! Nästa blogg jag råkar gå in på är en skönhetsblogg med senaste bilden just det. Och tittar man närmare i butikerna är där väldigt mörkgrönt.

Något annat jag fått en hook up på är… Ja någon som kan gissa vilken låt bloggrubriken kommer ifrån?

1

2

3

Tada! Just det, Justin Bieber… 

 

Alltså när jag såg den bilden – vaaad hände? Haha. Sen så finns det någonstans inpräntat i mitt huvud att detta är någon man inte lyssnad på. Men jag har sååååå fastnat för den här låten! Manipulerad igen, av mainstream-musik. Jag är ett lätt byte.

Alrighty hörni, ha en fin dag!

FÖLJ:

6 svar

  1. Måste bara få rapportera. Vet inte om du minns min klavertrampskommentar häromdagen angående ålder? I alla fall så var jag med på ett seminarium häromdagen och blev så rysligt nedlåtande tilltalad av en av de andra deltagarna. Kunde inte för mitt liv förstå vad problemet var förrän personen sa att den förutsatte att jag inte hade barn. Jag frågade varför den förutsatte det varpå personen säger “vid din unga ålder är det väl högst ovanligt?”. DÅ fattade jag. Hen trodde att jag var typ 22-23 eller nåt! Haha, jag är ju fan nästan 30.

    Så ja, fett sur blev jag och jag fick viss insyn i hur det är att bli behandlad som liten idiot pga ens ålder ;). Sånt kan ju vara nyttigt ibland :).

    1. Hahaha karma is a bitch alltså! Ja du ser :) För mig är det roliga att jag är mycket mer medveten om “hur ung jag faktiskt är” NU än när jag var 18. Trodde verkligen jag visste allt då…

  2. Har aldrig fråga detta på en blogg, men dina byxor ser riktigt snygga ut (och jag är på jakt efter nya), så var har du köpt dessa? :)

    1. Haha vad kul – jag får aldrig sånna frågor heller ;) De är nya från Mango – älskar dem så sköna, men liksom lite stiligare “kostymbyxor”. Mango har maaaasor olika, tog alla för att prova och ett par satt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.