Jennifer sandström

Julstämning på kontoret.

Hejhopp julkulor! Mår ni bra?

Det är tisdag men jag känner mig torsdags-trött i huvudet. Var på jobbet så himla tidigt idag – Mumin körde mig och jag hade med frukost till honom som gentjänst, han har sovit hos sin syrra hela helgen och så väl som jag känner honom visste jag att han inte skulle ha ordnat någon frukost. Mina mammiga egenskaper? Så skulle man nog kunna beskriva det ja. Och apropå kärlek som jag skrev om häromdagen – fyra nätter ifrån varandra gör rätt bra för relationen. Saknar honom så mycket nu. Man blir så bortskämd när man bor ihop??

Så nu på eftermiddagen, efter en tidig morgon, känns mitt huvud plötsligt som en svamp! Spongebob. Försöker pigga upp de små hjärncellerna med choklad från Schweiz och alla celler hoppade av lycka pga så gudomligt god. Men piggare? Knappast.

En annan fin sak med mitt lilla kontor: TADAA!

I morse drog vi igång All I want for christmas och klädde granen! Pre-julmys deluxe. Och marken var lite vit i morse. Jag myser faktiskt, i tanken, av tanken på jul. Jullov. Julmys. Julkänslor. Julstämning. Lite mer snö, lite ledighet, massor av kärlek, ni vet.

FÖLJ:

5 svar

    1. Hahahaa! Pumlor!!! Säger ni så muminsvenskar?? Googlade och förstod vad det var ;) Detta måste jag fråga kollegorna om i morgon alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.