Julstämning på kontoret.

Hejhopp julkulor! Mår ni bra?

Det är tisdag men jag känner mig torsdags-trött i huvudet. Var på jobbet så himla tidigt idag – Mumin körde mig och jag hade med frukost till honom som gentjänst, han har sovit hos sin syrra hela helgen och så väl som jag känner honom visste jag att han inte skulle ha ordnat någon frukost. Mina mammiga egenskaper? Så skulle man nog kunna beskriva det ja. Och apropå kärlek som jag skrev om häromdagen – fyra nätter ifrån varandra gör rätt bra för relationen. Saknar honom så mycket nu. Man blir så bortskämd när man bor ihop??

Så nu på eftermiddagen, efter en tidig morgon, känns mitt huvud plötsligt som en svamp! Spongebob. Försöker pigga upp de små hjärncellerna med choklad från Schweiz och alla celler hoppade av lycka pga så gudomligt god. Men piggare? Knappast.

En annan fin sak med mitt lilla kontor: TADAA!

I morse drog vi igång All I want for christmas och klädde granen! Pre-julmys deluxe. Och marken var lite vit i morse. Jag myser faktiskt, i tanken, av tanken på jul. Jullov. Julmys. Julkänslor. Julstämning. Lite mer snö, lite ledighet, massor av kärlek, ni vet.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

5 Kommentarer

 1. Åsa
  24 november, 2015 / 18:33

  Man säger inte pumlor där du kommer från alltså?

  • jennifer
   Författare
   24 november, 2015 / 18:43

   Hahahaa! Pumlor!!! Säger ni så muminsvenskar?? Googlade och förstod vad det var ;) Detta måste jag fråga kollegorna om i morgon alltså!

   • Åsa
    24 november, 2015 / 19:13

    Nej nej, det är norrländskt! Det var min Lulekompis som lärde mig det!

    • jennifer
     Författare
     24 november, 2015 / 19:27

     Whaaaat? Mystisk norrländska. Aldrig hört innan vad jag kan minnas :)

 2. 24 november, 2015 / 19:52

  Mysigt! Jag längtar också tills juuuul! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?