Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Slut men pepp.

Första dagen på ett nytt jobb är alltid väldigt krävande. Alla sinnen är på till 100% och det är så mycket att ta in. Datorprogram och inloggningar, rutiner, ett kontor att navigera genom, kollegor och grupper att läsa av, att lära känna företaget och påbörja inlärningen av att kunna allt om produkten. Ja, det blev en lång dag men det känns väldigt bra. Mottagandet har varit väldigt bra om jag jämför med tidigare jobb jag haft, och hur det än går så känns i alla fall det väldigt skönt. (null)(null)
Och så såg jag ut idag. Mamma, min kära boyfriend sa att jag var lik dig! Själv blev jag lite chockerad av att möta min trötta ögon i spegeln. Så chockad att jag gick och köpte en mascara…. För 139kr! Det känns som årets mest bortkastade pengar. Pga inte sminkat mig på typ två år och inte behövt lägga pengar på sådant. Som Mumin sa Don't let them change you! Stupid swedes and their superficiality! Bara för trötta dagar när jag måste se presentabel ut inför intervjuer och liknande! Lovar!

Dagen blev lite extra stressig då jag hade tandläkartid. Det är en long story ni snart, eller ja under våren, kommer få höra mer om. Jag och mina tänder. Men jag satt i alla fall där och fulgrät. Vad nu fulgråta innebär? Jag grät för livet kändes så jäkla orättvist, eller för att jag är extremt känslig ibland och också blivit alldeles för van att gråta in public så att säga. Anyway, sen insåg jag hur många människor som har det så mycket värre och då kändes det bättre.

När jag kom hem strax efter sju jobbade jag en och en halvtimma med andra jobbet. Men det går i alla fall på rutin så det är skönt.

Nu: girls och ladda batterierna för en spännande morgondag!

FÖLJ:

5 svar

  1. Ha ha vilken fin komplimang :-) Det slog mig för någon månad sedan att vi har inslag av “trötthet” i utseendet på min släktsida. Hade tänkt säga det till dig men nu behöver jag ju inte det :-) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.