Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Första dagen på nya jobbet.

God morgon mina vänner. Klockan är tjugo i åtta och jag sitter på spårvagnen påväg in till stan och på väg till STS-kontoret. Det är dags för första dagen på jobbet och det är alltså på STS språkresor jag ska befinna mig. Träffade min kollega igår och pratade lite, det ska bli väldigt intressant och förhoppningsvis roligt det här. När jag kommit in i det mer kan jag berätta vad det är jag egentligen ska göra.

Hann inte (eller glömde?) ta en bild i hissen och känner mig inte jättebekväm i att ta en selfie på en full spårvagn… Så det här får ni hålla tillgodo med! Hehe.
(null)

Har sovit exakt så oroligt eller kanske exalterat som man gör dagen innan något nytt och spännande. Varit redo liksom varenda sekund att nu måste jag snart vakna. Vaknade vid fyra och var övertygad om att det var morgon.

Till frukost åt jag min första chiapudding, men… Hade nog för mycket mjölk och för lite frön pga var mjölk med frön och ingen pudding jag åt. Övning ger färdighet – får försöka ikväll igen!

Oh well, önska mig lycka till (med jobbet inte puddingen)- så kan jag svara I don't need luck, haha. Ok inte riktigt så kaxig är jag, men det kommer nog gå bra! En har ju gjort det här förr, något nytt menar jag.

Ha en fin måndag och härlig start på veckan osv!

FÖLJ:

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.