Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Alla hjärtansmys med my love.

Kärlek kan upplevas på många sätt och ett av dem är kärleken till en nära vän! Så att jag inte fick spendera kärlekens dag med min pojkvän gjorde inte så mycket när Frost var här.

Hon kom med ett litet paket!
(null)
Som innehöll kärleksballonger!
(null)(null)
Och vad gjorde vi? Vi åkte in till stan och promenerade arm i arm mot Haga och Järntorget. Fikade två gånger. Bland annat en semla! Kikade i inredningsbutiker. Och pratade om att extra många love couples syntes till just idag.
(null)(null)
Sen fixade vi en grym middag hemma. Eller ja, Emma stod för matlagningen. Lammytterfilé med sötpotatis och morötter i ugn. Tillsammans med en vitlökssås på creme fraiche. Och så lite oliver och ost med fikonmarmelad till. (null)
Bubbel drack vi också. Prosecco. Som också passar utmärkt för en efterrätt med sorbet och bär. Och tittade på Bridesmaids! Så rolig film men jag kunde inte komma ihåg om jag sett den förut? Kan man verkligen ha så dåligt filmminne?

Nu har vi precis vaknat. Ska fixa smoothie och gå ut och springa tillsammans. Herregud så ambitiöst känner jag! Sen brunch inne i stan.
(null)

Hur var er hjärtans dag?

FÖLJ:

6 svar

  1. Den var perfekt! Myslunch med två goda vänner på ett nytt ställe, och ett “Love you.” i morgonens sms från min hjälte (som var tvungen att jobba) =)

    1. Inte längre än att halvår hoppas vi, men vi får lite se hur det blir. Han ska plugga klart och sen beror det på hur vi känner med jobb och så vart vi ska hamna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.