Jennifer sandström

Sjuk.

Den här dagen har inte varit jätteparty. Stannade hemma från jobbet på grund av magen och allmänt dålig. Har någon form av spänningshuvudvärk, det kanske stämmer det där med vinden trots allt? Och är otroligt trött. Gick till läkaren för att lämna prover idag och passade på att få i mig mat på vägen. När jag kom hem var jag helt slut och somnade. Har fått tillbaka hostan också, jag som trodde jag var kvitt förkylningen. Vissa biter ihop när de är sjuka men jag är en sån som blir så himla ynklig och vill bara vila om min kropp vill det.

Det jag åt idag var en thai-soppa som jag hittade på ett trevligt ställe. Tänkte fråga om det var koriander han öste på över soppan, men hann inte och det visade sig vara det. Och då bestämde jag mig bara för att äta det, det kommer ju uppenbarligen förfölja mig resten av livet så det är lika bra att bara bita ihop tills jag börjar tycka om det!

Thailändsk soppaBlatt salate in München

Har sett hela sista säsongen av Solsidan. Jag älskar den serien! Men jag har jättesvårt att hitta serier som är bra? Jag är inte så himla tålmodig så avsnitt på max 30 minuter är att föredra.

Happ. Är ledsen för tråkigt inlägg. Johanna gav mig flera bra tips på grejer jag kan skriva om… :) Sen råkar jag veta att ni är nyfiken på mer om kärleken och framtiden och om där finns någon plan, kan det stämma? Det kommer väl tids nog.

Kram på er!

FÖLJ:

7 svar

    1. Nej usch då. Då får ni också krya på er <3 Massa tack för tipset om inlägget. Hört mycket bra om ett par av de, får väl ge det en chans ;)

  1. Usch usch usch – hoppas du blir frisk snart! Skickar massa krya-kramar från JIBS! Saknar dig och Frozen här nu när jag sitter med uppsatsen… vilket dream-team vi var <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.