Jennifer sandström

Sista fredagen i januari.

Fredag och vilken skön morgon. Ingen stress. Gjorde varsin smoothie till frukost för mig och min sambo (bästa svenska ordet), varsin smörgås till mellanmål innan träning och hoppade sedan ner i säng och väckte Mumin med hoppsan hejsan fallerallera när julen kommer ska varenda männska vara gla! Samt bad honom att bestämma vad jag skulle ha på mig. Skulle älska att ha någon som ba okej Jennifer, varsågod här är din outfit för idag! Hur skönt hade inte det varit…

Nu är jag påväg till jobbet.

 

Solen är påväg upp och månen påväg bortåt. = oerhört vackert. Märker ni förresten att det börjar bli ljusare? I norr vet jag att det märks varje dag med tanke på att det faktiskt går fortare där. I övrigt tycker jag en bra anledning att gå vid 9 till jobbet är att det är så ljust och fint. Men kommer man tidigt till jobbet kan man ju gå tidigare och då får man fånga den minst lika härliga solnedgången.

Är jag förresten extra besatt av soluppgångar och nedgångar? Blir ni lika fascinerade och förtjusta?

Jag har lite fredagskänsla i kroppen och känner mig lugn trots att jag ska på ett event hela helgen, relaterat till jobbet faktiskt. Det är Girls in tech Helsinki som arrangerat ett Skills Bootcamp för kvinnor som jobbar inom “tech” och vill lära sig mer om programmering och business rent allmänt. Är sjukt pepp på det! Tror det blir två intensiva men spännande och till och med lärorika dagar.

Det är för övrigt lite som vår ute nu. Våren är ju fin, apropå “väder”. Men det är ju falskt alarm. Fåglarna kommer inte börja kvittra, träden kommer inte börja knoppa, inte än. Men på måndag är det åtminstone februari.

Happ hörni, ha en ljuvlig fredag och helg då! Ska ni göra något kul?? Berätta!

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag har en av mina få obokade helger på hela året framför mig. Eller okej, jag ska till klubben en sväng i morgon. Men annars är det LEDIGT! Jag ska läsa, äta mat, kanske sy lite och bara njuta av att ligga i min egen säng och inte ställa väckarklockan på typ fyra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.