Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.
Jennifer Sandström

Allt om SEO

.

Välkommen till

Ett uppslagsverk av SEO

Du behöver inte vara lika intresserad av SEO som mig för att lyckas, huvudsaken är att du gör något. Att du redan hittat hit, visar att du är på god väg. Här nedan har jag samlat alla inlägg jag någonsin skrivit om SEO. Från hur du kommer igång till konkreta tips och guider. Enjoy! 

Varför SEO?

Helt enkelt för att det är en långsiktig marknadsföringsstrategi. Sökmotoroptimerad text lever vidare i år, medan så många kanaler idag bygger på snabb information som försvinner. Visste du att dessutom påbörjar 80% sina köpresor genom en sökning? Den trafiken vill du inte missa. 

Hur började jag med SEO?

Det var i München 2014 när jag började som intern på ett startupföretag. Där hade vi långa workshops om sökoptimering och jag fick skriva text efter text likt en maskin. Det var också här jag insåg hur roligt och användbart det är med SEO. Sen dess har jag fortsatt med SEO på min egen blogg, som frilansare och håller numera även i en egen SEO-kurs. 

Kom igång med SEO

Har du svårt att veta hur och var du ska börja med SEO? Här har jag samlat alla mina inlägg för att komma igång med SEO. 

Konkreta SEO-tips & guider

Kan man sökoptimera på instagram, hur lyckas man med SEO och vilka är de bästa SEO-verktygen? Mina inlägg kring detta och mycket mer hittar du här.  

Övrig
SEO-inspiration

Här kan du läsa om varför man egentligen ska bry sig om SEO, nackdelen och min bakgrund inom sökoptimering. 

Freebie

Vill du ha tre enkla knep för att lyckas med din sökmotoroptimering ska du ladda ned denna freebie. 

Allt inom SEO

Letar du inte efter något speciellt eller vill se hela utbudet? Då kan du välja att se alla mina inlägg inom SEO här. 

SEO-tjänster

Jag erbjuder olika SEO-tjänster för företag. Från grundläggande till avancerade efter behov.

Det senaste inom SEO… 

SEO-kurs

Vill du lära dig mer om SEO har jag en löpande kurs, skräddarsydd för dig som är företagare, bloggare eller marknadsförare. Kursen är för dig som vill öka trafiken till din hemsida och få kunderna eller läsarna att hitta dig – utan att behöva jaga dem, vill sälja – på ett smartare sätt och behöver konkreta tips och verktyg för att skapa ännu bättre innehåll som når just din målgrupp. Låter det intressant hittar du mer information och anmälan på knappen nedan.