Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Semester mode.

Okej, inser att det inte fungerar att skriva just den rubriken blandat svenska och engelska. Jag menar alltså vacation mode. Eller semester-läge, om det nu blir en korrekt svensk översättning? Att häva ur sig helt engelska rubriker känns ibland löjligt, men att blanda svenska och engelska tycker jag är helt FINE. I min värld är det okej.

Hur som helst har jag fått äran att gå in helt i semesterläge från och med idag, onsdag, till och med nästa vecka måndag. Har ju haft mestadels semester ändå här, jobbat 5 dagar. Så vad gör man? Tar det väldigt lugnt, shoppar tokmycket träningskläder och godis (möjligtvis presenter, annars fin kontrast), och läser!

Det bästa med klimatet här är att man jämt kan hänga utomhus.

  

Från jobb till semester.

Var idag i en fantastisk liten bokaffär där man vill plocka med sig allt bara för att de gjort det så fint! Men den här boken av Jojo Moyes fick i alla fall följa med, The last letter from your lover – som ni bloggläsare tipsade om!

  
Passar också på att äta massor av mumsigt – exakt det jag känner för, lyxen med att äta på caféer och restauranger i tre veckor. 

Slutligen njuter jag såå av dessa solnedgångar. Stanford Campus är väldigt vackert även dagtid men gör sig extra fint i kvällsljus!

  
Och vet ni, på fredag är det dags för mig att flyga hem till Sverige.

FÖLJ:

5 svar

 1. Bra jobb du har som får åka till San fran och jobba och ännu skönare att din semester börjar NU?! Gah, min tar slut på måndag vet knappt vart jag ska ta vägen så tungt känns det. Äh, blir säkert bra när man är tillbaka. Stanfords campus är annars min systers hem. Hon pluggar där. Hade hon inte suttit här bredvid mig nu hade jag skickat henne till att hänga med dig :) Ha så himla kul nu! PUSS

  1. Hahaha men Lina, du missade ju detaljen – min semester tar också slut på måndag ;) Har varit mestadels ledig under mina 3 veckor här redan. Sen sparar jag lite semester för en långresa i vinter.
   Och vad kul med din syrra – det verkar röra sig en hel del svenskar här borta!
   Puss!

  1. Om jag gör! Från första sidan vill man bara läsa mer och mer för att öht fatta vad det är frågan om ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.