Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Scrambled eggs & smoothie.

I morse hoppade jag på Mumin tills han lite buttert vaknade, han hade glömt att han ville kliva upp tidigt idag, men det hade inte jag! Jag kompenserade det hemska uppvaknandet med att laga äggröra och smoothie till frukost. Kände att jag var så himla osugen på gröt och lät fantasin flöda. Hade lite matlagningsgrädde (7%) i äggröran och himmel så gott det var. Åt den med lite avokado. Och sen en smoothie för vi har äntligen en stavmixer! Smoothien gjorde jag på lite mango, några hallon, en banan, en av de underbara satsumas som finns i butikerna nu och slutligen lite proteinpulver med blåbärssmak.

Har ingen bild på detta pga är inte, längre (eller mer sällan), en sån instagram-whore som orkar servera maten fint jämt bara för fotonas skull. :-) Istället får ni en bild från lördagsmorgonen när vi vaknade upp hos Ts föräldrar. Älskarälskar den här sängramen! Ska berätta mer om helgen senare också.

mysig morgongodmorgon

Det var väldigt vackert att se de kala träden utanför fönstret också. Trots allt. Är för övrigt så fantastiskt lyxigt att ha dessa morgnar jag har nu. Inget jobb som kallar 08.00, bara flexibla tider och möjlighet att göra exakt vad jag vill!

Nu är jag redo för den här dagen i alla fall. Har nämligen två nya kurser att sätta tänderna i! Förra veckan avslutade vi grammatiken och Amerikansk/Brittisk kultur. Nu börjar vi med skrivande/talande och litteratur. Känns kul att få läsa och skriva mer!

God morgon på er. Ha en fin dag! ♥

FÖLJ:

Ett svar

  1. Oh ja, att bara fa ligga kvar o dra sig i sängen, alltsa det finns ju inget bättre?! Det är nog det jag saknar mest med studietiden, da hade jag mer flexibilitet pa det sättet. Vad roligt att det känns spännande med dina nya kurser, det är ju sa det ska kännas =)

    SV: Haha, vad knäppt med kickbikens alltsa?! Haller med dig. praktiskt men icke sa sexigt kanske ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.