Dagens middag i en papperspåse.

Godkväll mina bloggisar. Jag är helt utmattad, man skulle kunna tro av mörkret, man blir ju helt vill-gå-och-sova-vintersömn-som-mumintrollen av den här årstiden. Men det är av en springtur och gomiddag. Idag sprang vi 7.5 km. Yay, nytt litet distansrekord där. Det bästa var att det var så galet skönt! Ville verkligen inte gå ut över huvud taget idag, men jag och Mumin övertalade varandra och bestämdes oss för att springa till Citymarket (med en liten omväg). Ni vet när man inte tränat på fem dagar känns det så sjukt jobbigt att gå ut eller till gymmet? Men väl där är det lika underbart!

När vi kom hem var det dags för middag. Detta var vad som väntade:
IMG_1304.JPG
McDonalds tänker ni? Nja, inte riktigt. För detta var vad som gömde sig inuti påsen:
IMG_1306.JPG
TADAA! Trattkantareller som hans mamma och syster plockat och som vi fick med oss igår när vi passerade dem påväg hem. Vi skjutsade nämligen mamma och mormor till flyget i Helsingfors igår och lämnade tillbaka bilen. McDonalds påsen hade vi för att vi åt det igår. När det händer att jag äter där äter jag en kycklingwrap. Ville dock ha en varmkorv men till min förvåning så har de inte det? Alltså jag var helt chockad. Det hade vi minsann på frasses när jag jobbade där som nyss fyllda 18. Har Max varmkorv??

Hur som helst. Kantarellsoppa lagade vi till middag! Uuuurgott!
IMG_1309.JPGIMG_1313.JPG

Nu: sömn sömn sömn!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

10 Kommentarer

 1. 11 november, 2014 / 09:37

  gud vad gott med svamp!

 2. 11 november, 2014 / 13:26

  Men mums så gott med svampsoppa, blir så avundsjuk!

 3. 11 november, 2014 / 15:39

  Åh vad duktigt!! Håller mig till 4 km än så länge, mest pga av min astma, brukar bli tungt att andas efter 2 km, tar en liten paus, sen klarar jag 2 till, får hoppas att det blir bättre ju mer jag springer :)

 4. 11 november, 2014 / 16:01

  inte en enda kantarell har det blivit i år =(

 5. Emelie
  13 november, 2014 / 22:37

  McDonalds, Max eller Burger King har inte varmorv. Sibylla har dock varmkorv tror jag :)

  • jennifer
   Författare
   14 november, 2014 / 10:54

   Haha du skrev så många välkända varumärken att din kommentar blev markerad som skräppost ;) Ja Sibylla är fina grejer det, hehe. (Inte varit där sen jag var tonåring och bodde i Gällivare)

   • Emelie
    14 november, 2014 / 13:15

    Hahaha jaså? Min kommentar var ju den enda som gav svar på din fundering om varmkorv så den var ju viktigast ;)

    • jennifer
     Författare
     18 november, 2014 / 11:16

     Emelie – test test, får du mail om när jag svarar på din kommentar här??

     • Emelie
      25 november, 2014 / 16:58

      Hej! Ja det fick jag men jag hittade det nu i min skräppost! :o Men nu är du/wordpress betrodd ;)

      • jennifer
       Författare
       25 november, 2014 / 22:02

       Nämen så tokigt! Hehe bra där, då kan du kommentera oftare så ska jag lova att svara ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?