Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Saker jag ser mig själv göra i framtiden.

Idag var en sådan eftermiddag då man kände att jag borde sätta mig på en uteservering med kollegorna och njuta av solskenet, men istället gick till gymmet och efter ett kort pass beslutade sig för att gå hem de 5 kilometrarna. Så samvetet blev tillfredsställt i slutändan, träning + njutning av vårvädret. Och det kanske bästa är hur fantastiskt man kan må av lite sol och en skön promenad. Det om något är att ta hand om sig själv!

Jag var på så bra humör under promenaden att jag drömde mig bort och gick och antecknade mina drömmar i min iphone mellan allt tittande på träden som knoppar och blommar just nu.

Så för att fortsätta på morgonens tema gjorde jag en liten lista, en lista över saker som jag ser mig själv göra i framtiden…

 • Ha en vit liten fluffig hund
 • Åka på cykelsemestrar med Mumin
 • Köra en svart Porsche
 • Ge ut en bok
 • Yoga regelbundet (för det sägs ju vara fantastiskt för kropp och själ och sinnesro och allt det där)
 • Bo i åtminstone ett par, tre andra länder
 • Ha ett pippihem (ok kan eventuellt kompromissa och nöja mig med ett Pippi-rum i ett annars stiligt hus, ett rum där jag kan leva ut mina färgglada fantasier)
 • Vara en närvarande, lugn och kärleksfull mamma (tror inte på att höja rösten åt en tvååring och av någon anledning tror jag att jag kommer få fantastiskt beskedliga barn, om man har lyckan att en dag få barn det vill säga)
 • Alltid shoppa smart, ekonomiskt, genomtänkt och hållbart

Om ni ser er själva i framtiden och tillåter er att drömma iväg – vilka saker ser ni då er själva göra?

FÖLJ:

7 svar

 1. ÄLSKAR pippihus iden. Jag vill också ha ett sånt, eller ett rum som du sa. Pippihus kanske är lite för mkt för landet lagom ;) haha!

  En sån här lista ska jag skriva också! :)

  1. Haha jag vet… Jag har precis fått hem knallrosa stolar och älskar dem! Men har ju insett att jag förmodligen(förhoppningsvis) kommer dela hem med någon, förslagsvis Mumin – och antar att jag då kommer behöva kompromissa ;) men ett rum måste bli så! Och egentligen vill jag ha ett mintgrönt hus också…

   1. Åh. Det låter superfint :) mim lägenhet känns helt plötsligt väldigt grå : /

    Älskar att du vill ha mintgrönt hus. Du får flytta till rätt område sen bara så inte grannarna klagar :) landet lagom är väl ändå bäst??! Haha!

 2. Älskar sådana här inlägg!

  Jag drömmer om lägenheten som vi precis köpt och ska flytta in i nästa år. Jag drömmer om att bli mamma. Jag drömmer om att få resa långt utanför Europa, upptäcka paradisstränder och få prata spanska igen med native speakers. Jag drömmer om att skriva en barnbok. Jag drömmer om att kunna göra pull ups och vara mer rörlig. Jag drömmer om en träningssemester. Åh vad häftigt att drömma :)

 3. Roligt inlägg! Superpeppigt! :)

  Jag ser mig själv bo i ett litet hus på landet med en egen kreativ studio, massor med växter och djur. Har haft 1000 olika drömmar men har dels avverkat en hel del av dom och även prioriterat om lite längs vägen. Hoppas även att jag någon gång ska ha ro att lära mig laga god mat i framtiden och bjuda in alla nära och kära att avnjuta den med mig och sitta och pratat till långt in på småtimmarna. Jag vill också bo utomlands och har ett par kandiderande länder. Vem vet, kanske slutar med att jag bor i Sverige till slut iaf men ska börja med Kalifornien i USA i höst. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.