Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Våren som man inte kan få nog av, eller?

God morgon körsbärsträdsblommor!

De senaste dagarna har varit varma och soliga. Så pass varma och soliga att träd och blommor bestämde sig för att blomstra. Så som de gör här i södern när snön fortfarande ligger kvar högst uppe i Norrland.

Och visst är det vackert? Hur känner ni er som bor norröver och inte fått se några knoppar och små blommor och löv ännu? Avundsjuka? You should be.

        

Det är så vackert att man MÅSTE ta en bild på det. Och man måste dela bilden på instagram eller Facebook, för annars är det liksom som om inget hänt, det kunde lika gärna vara vinter annars. Ja till och med jag gjorde det. Min mamma la upp ett helt album, men de flesta nöjde sig med en bild. Och jag? Jag kunde inte känna mig mer less, haha jag vet, så löjligt. Saker i vardagen man inte borde lägga energi på.

En annan sak man inte borde lägga för mycket energi på är det faktum att Blondinbellas man släppt en låt? Jag tycker bara det är så märkligt. Och låten som finns på Spotify är, tyvärr, inte bra. Det hela känns som ett PR-trick, för något som ännu är oklart. Vissa gör allting för uppmärksamheten? :-) Well, det fungerade ju uppenbarligen, för här skriver jag om det. Mission accomplished. 

Nä men hörni, det är vår i alla fall. Och det är ju fint! Även om ingenting någonsin känns till 100% när man är kär och inte får vara med sin boyfriend.

Puss!

FÖLJ:

2 svar

  1. Alltså, jag måste bara säga att du är en sån inspirerande människa! Du ser alltid något positivt i allt. :) Och så har du ju så härlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.