Jennifer sandström

Aktiva dagar.

Det har varit en bra torsdag. Jädrar vad snabbt denna vecka gått. Jag älskar när dagarna går snabbt för det betyder oftast att jag haft hyfsat “kul” och “‘mått bra”. Sen det uppenbara faktumet att det är närmare tills jag får kramas med min bf, men det kanske jag ska sluta tjata om???

Idag var bra pga hälften av dagen bestod av en ny arbetsuppgift, om än mycket monoton. Jag och min kollega dubbelkollade sommarens flygtider, hundratals flighter som jag rabblade medan min kollega mmm:ade om de stämde. 

*föreställ er här är en bild av kontorsmiljö, datorer och massor av post-its för att liva upp en längre text, så som det bör vara i en blogg*

Dagen fortsatte bra pga hade en internet-kompis-date inbokad efter jobbet. Och det var jättetrevligt med en fika och prat om allt möjligt! Jag tycker det är fantastiskt att kunna lära känna människor litegrann online och sedan träffas IRL. Tror jag gör sådant oftare än jag träffar mina “vanliga vänner” typ, haha! Och alla ba, vadå har du aldrig träffat henne? Mamma brukar även försäkra sig om att vi ska ses “in public” på något tryggt ställe. Sötmamma!

*föreställ er här bilden jag glömde ta av fikan med min kompis-date*

Och nu sitter jag hemma hos mamma, dricker te och äter lingonkaka. Detta efter ett snabbt men rätt skönt pass på gymmet. 

 

Älskar att kunna spontan-komma hem till mamma bara sådär och sova över. Känns så lyxigt när man inte kunnat det sen man bodde hemma för fem år sen. Och då kom man ju inte över utan var ständigt tvungen att bo under samma tak, hehe. 

Mamma har förresten skrivit ut inlägget från min blogg där jag skriver om hur jag slutade med smink… 

 

 

Hon tänkte skicka det till Jönköpings vårdcentral och tacka dem samt uppmuntra dem till att “visa detta” för fler unga tjejer. Ser framför mig hur de sparar mig i en pärm och plockar fram när tjejer med mycket smink och dålig hy kommer och söker hjälp…. :-) Skämt åsido, kul att visa dem hur bra det gick för mig och min hy i alla fall! Mamma har tidigare skickat in ett av mina blogginlägg som insändare i tidningen, det var inlägget därför älskar jag jobbet i hemtjänsten.

Hur som helst, gillar “aktiva dagar” som dessa. Nu dusch och sovdags, kommer sakna både Mumin (där kom det igen) och min nallebjörn som är hemma inatt! 

FÖLJ:

4 svar

 1. alltså jag undrar över det här med att bo ifrån sin pojkvän och ändå fokusera på sig själv och att ha kul!
  Jag och min pojkvän kommer bo isär i sommar då vi är från varsin del av detta avlånga land, och jag är liiiite rädd att jag liksom ska sakna han så mycket och längta och räkna ner tills vi ska ses att jag glömmer att njuta av sommaren med mina efterlängtade tjejkompisar och liksom mitt eget :) Är det något du överhuvudtaget har tänkt på nu sen du flyttade tillbaka till Sverige och ni liksom ses på bestämda helger eller dagar?

  1. Sofie, jag ska svara dig i ett inlägg så fler kan ta del av hur jag tänker kring just detta ❤️

 2. åh! alltså jag blir så himla inspirerad av dig jennifer.

  Jag måste bara berätta att efter att du skrev för ett år sen eller vad det var, att du hade slutat med smink, så slog det mig också, att herregud, det ska jag prova! Jag har, liksom många andra, bara kletat på mig sminket, utan att tänka så mycket på det, för att det bara “ska” vara där. Så dumt egentligen.

  Men så bara blev det så, att jag också slutade med smink, och känner mig finare än någonsin nu. Visst kommer det dagar jag också känner mig mindre fin, men det går ju alltid upp och ner.

  Och genom att ha läst din blogg regelbundet, har jag blivit så peppad av dina inlägg om att vara nöjd med sig själv och inte bry sig om andra osv. Det känns alltid så kravlöst på ett bra sätt.
  Mantrat “gör det du själv mår bäst av”, har jag tagit till mig väldigt mycket.

  Tack för en fin blogg, kramar!

  1. Hanna dina ord landade verkligen i mitt hjärta! Så himla peppande att höra att du faktiskt funderade över hela smink-grejen själv och nu efter att ha slutat känner dig vackrare. Du kan vara stolt över dig själv! :)
   Och vad imponerande att höra att du tagit till dig det tänket också. Det är ju såklart något man ständigt får jobba på, det gör jag också, det är inte bara en raksträcka och highway utan snarare en uppförsbacke man ständigt trampar uppför :)
   Tack för att du skrev, det betyder så himla mycket att få höra det! Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.