Jennifer sandström

Jag kan.

I honestly believe that if anyone else can do something, then I can do it!

En smart ung man sa detta till mig för inte så länge sen. Orden gick rakt in i mig och jag kände bara att: det är helt rätt inställning! Det är så jag vill tänka och känna i alla situationer där jag har möjligheten att utmana mig själv!

Känns det omöjligt att springa en mil? Har andra sprungit en mil? Yes, då kan jag också göra det! Känns tanken om att jag en dag skulle vara chef läskig? Har andra börjat där jag är idag och sedan blivit chefer? Ja, då kan jag också bli det!

Jag tror man kan komma långt med det här tankesättet. Man kan applicera det på allt! Från att föda barn till att ha distansförhållande, eller inom karriären, träningen, matlagning och så vidare.

Det är inte “bara att ändra inställning” men man kan alltid ta baby steps. Och vet man inte var man ska börja? Ja då kan man alltid drömma! Jag gillar att tro på att plantera små frön i sitt egna huvud. Det här vill jag göra en dag! Och så kommer man liksom undermedvetet ta steg i rätt riktning för att hamna just där, en dag.

Jag har drömt om att upptäcka världen och visst har jag fått göra det. Jag drömde om att få jobba utomlands något år efter examen. Det kändes svårt för jag “visste inte hur man gjorde. Men jag bara hamnade där tillslut. Jag har drömt om kärleken och den kommer ju oftast också tillslut. Drömt om att bo i Göteborg och plötsligt bor (förutom jag) även min mamma och bror här. Drömt om att träna regelbundet och vara starkare. Där är jag också just nu. Och så vidare.

Men självförtroendet i vissa situationer kan fortfarande förbättras. Det är en väldigt amerikansk attityd – I can! Och jag tror att det är just den typen av människor som faktiskt uppnår sina drömmar – stora som små.

FÖLJ:

2 svar

  1. Håller med, det finns så mycket man tror att man inte kan. Men om andra klarat det, varför skulle man inte ens försöka? Maxwell-citatet är ett av mina favoriter! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.