Så många tankar, så lite tid.

Halloj från SJs snabbtåg påväg ner till Lund! Här sitter jag och Sofia och tjötar ikapp senaste halvåret. Helt sjukt att vi bott i samma stad men verkligen inte hunnits ses, eller inte prioriterat det kanske. Tur att det är sommar och att vi nu har massor av härliga anledningar att ses.  

   

Sofia pratar i telefon så jag passar på att blogga lite. Varit lite tyst här i veckan igen??? Grejen är att jag har massvis att skriva om, så många tankar som bullrar omkring i huvudet och vill komma ut på bloggen. MEN jag har verkligen inte haft tid? Jobbat, flyttat, fixat, städat och så vidare. Onlineshoppat också, sånna viktiga grejer. Dagarna bara försvinner. Men ville i alla fall säga ett hej nu! 

Hoppas ni har en go helg. Jag och party-Fia ska på vår Skåne-kompis examensfest. Så himla kul!

Puss

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

4 Kommentarer

 1. 11 juli, 2015 / 13:04

  Ha en fin Skånehelg!

 2. 12 juli, 2015 / 15:19

  Var har du flyttat? :D

  • jennifer
   Författare
   14 juli, 2015 / 09:41

   Bara hem till Mami lite temporärt ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?