Jennifer sandström

Rutiga skjortor och halsdukar, dagarna i norr.

Heja vintern! Går runt och känner mig som en björn i alla ytterkläder, men under gömmer sig ju faktiskt ganska snygga vintriga kläder.

20140125-122200.jpg

Det vänstra är typ 4-5 år gammalt? Mössan också flera år. Men halsduken och det till höger inhandlades i Indien. Mitt Indien, frågan är om jag inte hellre skulle bo där än att “flytta hem” till Gällivare? Det är fortfarande cirka minus 28 och jag kan knappt andas när jag går ute…

Igår var jag på basket, Luleå mot Uppsala, här i Gällivare då LKAB sponsrar. Sjukt kul att se basket efter många år, jag spelade själv tills jag var 15-16. Att ha fått uppleva en äkta lagkänsla, det är svårslaget alltså!

I kväll ska jag träffa Anna som jag faktiskt träffade på den tiden, vi har inte sett på cirka ett år nu, kul! Pappa ska laga oxfilé till middag. Men innan dess måste jag faktiskt ge mig utanför dörren. Alldeles för mycket ihopbitande just nu.

20140125-122638.jpgIgår hälsade jag på min gymnasiekompis Viktoria, hon har öppnat en egen salong, Viktorias, och jag känner mig så stolt och imponerad! 22 år gammal och driver eget!

20140125-122646.jpg Och detta är mormor och jag på middag på Björnfällan igår. Jag åt Kalix löjrom. Mums!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.