Jennifer sandström

Rehabhelg.

Det var lite mycket, förra helgen på en weekend-resa och så i veckan med olika event så som teater, besök på museum och så torsdagskvällen som bjöd på gala och bubbel! Vi var nämligen nominerade med mitt jobb och vi vann inte men firade lite ändå. Eventet tog plats på The Circus som är någon typ av klubb som ofta har olika spelningar. Det var sådär tjusigt med ljusslingor och sånt får mig alltid på fall.

Men shit vad trött jag var när veckan tog slut, jag cyklade till gymmet och gjorde av med den sista energin jag hade. Kom sedan hem och somnade direkt på balkongen. Var så så slut och insåg att jag verkligen behövde en rehabhelg, eller ta-ikapp-helg eller vila-up-mig-helg – vad men nu vill kalla det. Så har tagit det väldigt lugnt, myst med mumin, cyklat i solen och druckit kaffe på uteserveringar, och såklart ätit massor av gott och sett på friends osv.

Idag var faktiskt finast. Vi hoppade på cyklarna och cyklade till Drumsö och det lilla strandcaféet Kasinonranta. Det ligger, som stränder ofta gör, vid havet – och är perfekt dagar som denna söndag.


  

Älskarälskarälskar havet, älskar att det är så nära till hands här – som en del av vardagslivet. Vi åt även någon typ av rabarberkaka med mjukglass, lyx!

Och nu ikväll har här lagats mat men också jobbats lite med bloggen – jag har nämligen gått igenom alla Warszawabilder och planerat lite för vad jag ska återberätta från helgen, mina tips om restauranger och platser att besöka och lite andra upplevelser som staden bjöd på – så håll tillgodo, ni som är nyfikna kommer snart få ta del av det pö om pö :-) För er som inte själv skrivit blogg kan jag tala om att jäklar vad det tar tid ibland, utan passion och kärlek till detta skulle det nog inte vara möjligt, hehe.

Anyways, hoppas ni haft en fin helg, nu laddar vi om för en ny vecka.

Puss och kram!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.