Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Redan torsdag.

God morgon darlings. Sovit gott? Det har jag! Somnade sent men har en inställd väckarklocka i mig som väcker mig vid åtta och då kan jag lika gärna kliva upp (ok, klev upp nio….) Kan det vara för att det blir ljust vid den tiden? Vi sover med öppna gardiner för att lättare vakna om morgnarna. Det hjälper väl dock inte desto mer om man kliver upp vid sju eller tidigare (lider med alla er).

Idag är min plan att sätta igång med plugget lite mer seriöst. Och skicka in någon jobbansökan. Kanske gå till gymmet igen? Eller för en promenad? Har träningsvärk i rumpan idag, måste vara från gårdagens powerwalk – det var bra power i den nämligen! På gymmet körde jag bara överkropp.

Förresten, apropå jobbansökan och  apropå intervjun jag hade för några veckor sen (fina Anna som undrade) – jag gick vidare och har gjort ett ‘test'. MEN har inte hört något från företaget ännu. Så vi får se. Jag håller hur som helst ögonen öppna (och inte bara det, scannar jobbsidorna nästan dagligen) och söker fler jobb. Dyker upp spännande tjänster hela tiden tycker jag! Frågan är om jag är sugen på en annan plats i Europa eller vill dra mig mot Sverige? Blir det Sverige så är både Göteborg och Stockholm relevant.

Ha en fin dag och snart är det helg! :)

FÖLJ:

3 svar

  1. Haha hände något riktigt tokigt när jag skulle kommentera din blogg, vet inte varför det där kom, va inte alls de ja kommenterade, ska återkomma med den riktiga kommentaren :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.