Bra passfodral – ny kompis till resan.

Inlägget innehåller annonslänkar

Letar du efter ett bra passfodral i skinn? Ett snyggt passfodral som du kan ta med på resan och tryggt förvara ditt pass i? Det här är min favorit, som jag också till vardags använder som ett iPad-fodral, ipadfodral i skinn känns extra exklusivt. 

Det kändes helt enkelt inte rättvist att fota min nya lilla ögonsten med en mobil-kamera, så jag plockade ner min systemkamera från hyllan och lekte lite – och nu får jag alltså visa upp det här passfodralet i skinn från sin absolut bästa sida!

Ett snyggt passfodral i äkta skinn

Vad är nu detta för en ögonsten vi ska titta närmare på? Åh jo, det är min nya resekompis: ett passfodral i skinn från P.A.P Sweden! Passfodralet är i A5-storlek, i färgen ljusbrun och säljs numera som ett anteckningsblocks-fodral.

Här hittar du liknande passfodral i skinn.

Också här hos Designtorget kan man hitta snygga passfodral!

Passfodral skinn
passfodral läder

Något jag alltid saknat, men aldrig införskaffat – är just en smidig lösning för att förvara pass, resedokument, biljetter och boardingpass när man reser. Jag har haft någon gammal, alldeles för stor mapp – och alltid vikit mitt boardingpass så att det passar (hehe) inuti i passet. Känner mig alltid lika rebellisk när jag viker mitt boardingkort! Det var på tiden att jag fick något vettigt att förvara mitt pass och biljetter i när jag reser – det har ju blivit en del flygresor tvärs över världen hit och dit de senaste åren.

Bonus: iPad-fodral / anteckningsblock

Det följer en penna och ett skrivblock med när du köper det här fodralet som kan användas för anteckningsblocket, för passet eller också för din iPad. Storleken är nämligen perfekt för en ipad-mini, det passar utmärkt att använda som ipadfodral i vardagslivet och de gångerna du inte är på resa och behöver bära med passet. Hur fint är det inte att ha ett ipadfodral i skinn?

Här hittar du iPadfodralet.

Och de säljer också ett snyggt laptop-fodral!

passfodral Mt Manor
passfodral i skinn
fodral till passet

Fler passfodral

De säljer även passfodral i ”vanlig” storlek – men jag vill ha den större modellen så jag får plats med alltihop! Är man intresserad av en smidig plånbok har de även det och lite resenecessärer (det är för övrigt något som alltid tar sån himla plats, 4-5 olika necessärer med alla produkter!) Och apropå deras utbud, jag skulle gärna vilja ha ett av deras supersnygga laptopfodral! Hur läckra? Har man inte inhandlat julklapparna ännu kanske man kan få lite inspiration…

Här kan du se fler produkter från P.A.P. Sweden

pass fodral i läder

Ps. Om ni är nyfikna på vem som pryder mitt bankkort så vackert kan jag tala om att det är min bästis Hjalmar. Frost ler lika glatt bredvid henne men just här är hon gömd. Blir alltid så glad av att plocka upp mitt bankkort! Och det känns bra att de följer med mig på resorna världen över :-)

Använder du passfodral på resan? 

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

15 Kommentarer

 1. 12 november, 2014 / 16:54

  Så fin den var <3

 2. 12 november, 2014 / 17:21

  Smart grej! Jag har en vana att bara kasta ner allt huller om buller i väskan när jag reser, saker har ju en tendens att försvinna då! ;)

 3. Emma
  12 november, 2014 / 19:23

  Åh, älskar att finnas på ditt kort <3

 4. Anna
  12 november, 2014 / 20:24

  hur blev de med kärleken i Indien igentligen?

  • jennifer
   Författare
   18 november, 2014 / 11:22

   Tror jag har svarat på det? Jag gjorde slut med honom.

 5. 12 november, 2014 / 23:49

  Gå in på min blogg och kolla på när jag vägde som mest och bilder ifrån nu! :) Jag har gått ner 50 kg!

 6. 13 november, 2014 / 03:01

  Kolla gärna in min nystartade blogg där jag skriver om mina resor och tips. Lämna gärna en kommentar med en länk till din blogg så jag får chansen att läsa den :)

 7. 13 november, 2014 / 08:52

  Sant där det giillar jag! Med sant där menar jag snyggt OCH praktiskt, inte antingen eller =) Jag snodde en liknande fran min pappa innan jag stack till Österrike. Han har inte märkt nagot ännu sa jag tror inte han saknat den. Riktigt megafina foton! Kanske kan köra lite bade och? Systemkameran är ju lite osmidig att släpa pa, sa da kan ju telekameran vara ett bra alternativ =)

  O du, har du hört ngt fran intervjun du hade? Du maste saklart inte säga ngt om du inte vill =)
  Ha nu en fiin torsdag!

 8. 13 november, 2014 / 09:47

  Oj så himla fin!!!! Och tack för koden, kommer absolut kika in och se om jag beställer hem något ;)

 9. gabriella
  13 november, 2014 / 10:46

  Här kommer den riktiga kommentaren, haft en liknade inte alls av samma märke men sömmarna gick upp, nu har du kanske inte haft den speciellt länge men känns den hållbar :)?

  • jennifer
   Författare
   18 november, 2014 / 11:19

   Hej Gabriella – förlåt jag glömde svara innan. Den känns rätt hållbar i min uppfattning. Vilket märke var det du hade? Jag hoppas min ska hålla bra i alla fall, känns som att den borde det med tanke på priset :)

 10. 13 november, 2014 / 21:32

  så fint! både bildkvalitet hihi och så förstås väskan! blir sugen på en faktiskt… saknar också alltid nån stylish lösning för att kunna ha biljetter mm på ett o samma ställe när man reser :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?