Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Räkmacka i Göteborg.

Det är ett måste när man besöker Göteborg, en riktig räkmacka. Och den tycker jag man med fördel hittar på heaven23 uppe i Gothia Towers. De tre höga husen mitt emot Liseberg.

 heaven23 gothia towers  räkmacka 

King Size Deluxe kallas den här skönheten som också bjuder på löjrom. Runt 250 pix får man pröjsa. Men det kan det vara värt en gång för upplevelsen samt den ljuvliga utsikten.

Vi som sagt där i fredags, jag, min pappa och bror. Man kan boka bord men om man inte är ute i god tid kan det vara svårt att få runt en rimlig middagstid. Så jag rekommenderar att man bara går dit, man kan få vänta runt 20 minuter innan man får ett bord. Men sådana minutrar är alltid härliga att spendera i baren.

Så ta en promenad genom staden och avsluta med en räkmacka till middag på Heaven23!

Och som vanligt i dagens bloggklimat vill jag (eller känner att jag måste) tillägga att detta inte är ett sponsrat inlägg… :-) Tänk ändå vad häftigt det vore, en deal “du kan komma hit en gång i veckan och käka för resten av ditt liv – i utbyte mot ett inlägg”! Hehe. If only.

Vi undrade förresten… Är det verkligen färska räkor? Och skalar de själva de enorma mängder räkor som de säljer under en kväll? Lite nyfiken där.

FÖLJ:

2 svar

  1. Har svårt att tänka mig att göteborgare skulle acceptera annat än färskt :) Brorsans flickvän som är infödd hade aldrig ätit frusna skaldjur innan vi firade nyår på Åland tillsammans med hummer :D :D

    1. Det har du visserligen rätt i, haha! Jag undrar verkligen vem som skalar alla…
      Oj, vilken grej! Frusna skaldjur har man ju varit med om ett par gånger…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.