Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sälj it like you mean it.

God morgon knoppar! Har ni sett hur träden börjat slå ut? Det är NU det händer. Den fantastiska värmen som besöker oss här i dagarna kommer göra under. Och jag missade förra våren i Sverige, så det känns rätt magiskt att få vara med den här gången. Min tredje vår någonsin i södra Sverige. I Gällivare är våren något helt annat, inte nödvändigtvis sämre men helt annorlunda.

Började min dag med lite sovmorgon. Dvs 7 istället för halv sju och på jobbet halv nio istället för 8. Åt chiapudding med banan. Vad trendig och nyttig hon är då, tänker ni, men enda anledningen är egentligen att det var det enda som fanns hemma. Hehe.

  

Och anledningen till att jag tog lite sovmorgon idag var att vi stannade kvar lite senare på jobbet igår. Jag har även börjat ringa mina första samtal till kunder. Jag har ju jobbat mest med rekrytering av sommarens ledare. Alltid kul med varierande arbetsuppgifter. Sen så inser jag ju att jag älskar att prata med kunderna! Det är svårt att älska sälj när man gör coldcalling från Indien och säljer outsourcing av mjukvaruutveckling (som jag gjorde 2013). Men får man jobba med en inspirerande produkt som man själv kan relatera till, då är det betydligt roligare. (Surprise.) 

Närmare sommaren när rekryteringen är något mer färdig kommer jag jobba mer med transporterna. Det är många grupper som ska flyga rätt i sommar och det är ganska mycket att administrera runt det. 

Anywho, ha en fin tisdag! ❤️

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.