Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Promenad vid havet.

Rubriken är en mening, och aktivitet, som passar bättre under sommarhalvåret. Och jag förstod varför idag när jag tog en promenad här i Esbo. Promenerar man en tjugo-trettio minuter från lägenheten vi bor i när vi är här så kommer man till det fantastiska havet. Men havet är jäkligt kallt såhär års och vinden som drog in från vattnet var alldeles isande. Jag drog luvan tätt kring öronen, tog mina bilder och vände på klacken.

Havs-magiskt och vackert är det i alla fall, sommar som vinter.

IMG_1465.JPGIMG_1469.JPG

Mitt största problem just nu är dock att mitt knä gör ont. Efter promenader! Åh. Jag behöver de där nya springskorna NU. Jag vill ha likadana som jag har, Asics Nimbus, men det känns fett orimligt att spendera 4000 kronor på skor under en och samma månad. Får kanske hålla mig på gymmet och få min motion där tills det blir januari och lite julreor?! Livet alltså, jobbigt ibland. Ska sitta här och hålla tummarna, tillbe Law of Attraction-gudarna och hoppas på det bästa. (Detta inlägg kommer nu få ett gäng med spam-kommentarer pga. två fraser nämnda i denna text, vad är poängen med all spam om olika solbrillor och märken?! Vem sjutton sitter och sänder ut sånt? OCH VARFÖR?)

Helt ok måndag i övrigt. Bastade. Och har sedan ägnat mig åt faktiskt vettiga saker. I morgon åker vi tillbaka Åbo, om ni var nyfikna på det. Vi hängde mest i Helsingfors den här helgen för att Mumin hade ett seminarium här idag. Något med samarbeten inom Norden. Han kom hem med en tung goodie-bag innehållandes Åländsk öl, chips, choklad(!) och bröd – så nöjdast är nog jag trots allt!

Hur var er måndag?

FÖLJ:

11 svar

 1. bläääääääääää, med risk och köra på ett rant, är trött, har typ ont i kroppen och håller på att bli sjuuuuuuk. rhsdluihaödisjucaöduaöosdjklsdfjskldfjd

  Nej, men annars är jag positiv:D hehe.

  Och ja, kan verkligen tänka mig att 4000 känns så himla orimligt, å andra sidan kan man kanske utvecklas bra träningsmässigt. skorna är typ som gud när det gäller löpning:D

  Ha en fin dag!/Kram

  1. Men åh alltså god anledning för dig att typ grotta ner sig i sängen??? Men kanske plikten som kallar om dagarna? Hoppas du inte blir sjuk!

   Haha gillar argumentet ändå, det är ju så. BEHÖVER skorna. Ska skriva ett brev till tomten!

   1. Hahahah, älskar att jag tar över den här kommentar-tråden:D

    *ingen plats för andra*

    Joooooooo, alltså, det kan vara värt!!!!! Haha, är typ detta varför jag ej springer för jag behöver jävligt dyra skor för att inte få ont och då går jag hellre på typ pass vilket egentligen blir billigare + man kan göra det lättare året runt.

    mmm, ska fan gå och lägga mig. aoulfhsklfjsakldjlöaDJAÖSDJASÖLDKA

    Kram/Tina/pusshej/positiv bloggläsare/hejdå

    1. Hehe kvalité framför kvantiter!!

     Jaa den strategin jag tänkte köra på, eventuellt till våren. Nu är det ju ändå så mörkt och kallt…

     Haha! Jag ska också sova nu. Fast här är en klockan lite mer….

 2. vad mycket bra saker i ett o samma inlägg:
  *Promenad vid havet
  *GoodieBag
  *Bastu
  Just havet är nog det jag saknar allra mest med Sverige (… o skaldjuren/fiskarna som simmar i det ;.) ).
  Mindre kul med knäna o skopriser… Uscha. Men du, har du testat tex löplabbet? Där vet jag att man far testa ut sitt springsteg o sen söker de ut de skomodeller som skulle passa dig. Kanske det finns nagra andra skor till bättre pris som kunde vara aktuella för dig?
  Annars, kanske en bra grej att önska sig i julklapp?

  Hoppas resan tillbaka till Turku gatt bra =)

  1. Yes jag älskar löplabbet! Problemet är bara när jag tar på mig dessa Asics-skor känns de som gjutna för mina fötter ;) Men! Jag har hittat skon billigare online, så tror jag beställer snart. Eller efter jul… Fanns några bra sidor till exempel i UK :)

 3. Det här med och shoppa, känner ett sååååånt enormt shopping-sug, och tycker det är mycket jag “behöver”, men jag måste stilla mitt begär för jag åker till usa om typ 2 veckor, och då jävlar ska det shoppas!! Längtar nästan mer efter att shoppa än umgås med min pojkvän, men bara nästan ;) haha

 4. Åh vad jag saknar havet. Det är ju som häftigast på hösten eller vårvintern. När det stormar och isen släpper. Eller en solig vårvinter dag. Eller på sommarn, spegelblankt. Jag älskar havet! Och jag saknar det som tusan här. Jävla inlandsstad.

 5. Tips på daytrip: Hanko/Hangö. Vackraste stället i Finland (tyckte jag som barn!). Superglaaaaad för att för två helger sedan kom jag äntligen, efter tio år utanför landets gränser, tillbaka till den finska urskogen. Som jag älskar mitt Finland! Det får inte dröja tio år tills nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.